Konyaspor'un ligdeki rakipleri belli oluyor!

Süper Lig’de fikstür heyecanı yaşanıyor. Bu sezon 20 takımın mücadele edeceği Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu’nda TÜMOSAN Konyaspor, rakiplerini bekleyecek. Fikstür 19:00'da çekilecek. Stanojevic’in öğrencileri yeni sezonda sıralamada öne çıkmak istiyor.
Konyaspor'un ligdeki rakipleri belli oluyor!

Trendyol Süper Lig yeni sezon fikstürü bugün çekilecek. Geçtiğimiz sezonu 8. sırada bitiren TÜMOSAN Konyaspor bu sezon üst sıralarda bitirmek için sahaya çıkacak ve fikstürdeki rakipleri ile maç takvimini beklemeye koyulacak. Sezon sonunda düzenlenecek olan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası da dikkate alınarak, Süper Lig'de sezon 19 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak. Lig, 11 Ağustos'ta başlayacak.

konyaspor-rakiplerini-bekliyor.jpg

20 TAKIM MÜCADELE EDECEK
2023-2024 sezonunda 20 takım yarışacak. Fikstürde takımların 8’i İstanbul ekibi olacak. Konyaspor; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Kayserispor, Kasımpaşa, İstanbulspor, Antalyaspor, Sivasspor, Alanyaspor, Hatayspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Pendikspor mücadele verecek.

konyaspor-rakiplerini-bekliyor-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :