Konyaspor'un ligdeki son durumu!

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle 4 Eylül Stadyumu’na moralli giden Anadolu Kartalı istediği sonucu alamadı. 36. Hafta mücadeleleri sonucu Galatasaray şampiyon oldu, İstanbulspor ve Giresunspor ateş hattına demir attı. Yeşil beyazlılar ise haftayı deplasmanda 7. Bitirdi.
Konyaspor'un ligdeki son durumu!

Spor Toto Süper Lig 36. Hafta mücadeleleri salı günü aynı anda başlayan mücadeleler ile sona erdi. Deplasmanda aldığı galibiyetlerle Sivas’a moralli giden Konyaspor, dış sahada tek golle mağlup oldu. İlk altı hedefini zora sokan Konyaspor, 36. haftayı 49 puan ile 7. Sırada kapattı. Stanojevic’in talebeleri Sivas’ta aldığı yenilgiyle rakibini ligde tuttu, 4 maç sonra sahadan puansız ayrıldı.

hafta-buruk-bitti-1-001.jpg

GİRESUNSPOR ERİYOR
Mücadeleler sonucunda en yakın rakibiyle arasında 5 puan fark olan Galatasaray işi son maça bırakmadı. Aslan deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 ile geçerek 23. Şampiyonluğuna yükseldi. Fenerbahçe’nin Kadıköy’de aldığı 2-0’lık Antalyaspor galibiyeti sonuçsuz kaldı. Giresunspor sahasında Trabzonspor’a çarpıldı 4-2 ve işini zora soktu. İstanbulspor ise sahasında Adana Demirspor’a kaybetti.

 Muhabir
Etiketler :