Konyaspor'un lige yükselen takımlarla rekabeti

Bu sezon 1.Ligden Spor Toto Süper Lig’e iki Karadeniz ekibi yükselmeyi başardı. Konyaspor’un gelecek sezon deplasmanları uzun geçecek iken, ligimizdeki Anadolu takım sayısı arttı. Yeşil beyazlıların Samsunspor ve Çaykur Rizespor ile aralarındaki rekabetteki son durumu incelenecek. Üçüncü takımın İstanbul'dan gelme ihtimali ise yüzde 67.
Konyaspor'un lige yükselen takımlarla rekabeti

Konyaspor’un gelecek sezon deplasman yolları uzak geçecek 1. Lig’den Süper Toto Süper Lig’e katılmaya hak kazanan takımlardan ikisi de Karadeniz ekibi. Önce Samsunspor daha sonra da Çaykur Rizespor süper lige merhaba dedi. Anadolu takım sayısının arttığı ligimizde üçüncü takımın hangisi olacağı 8 Haziran’da belli olacak. Konyaspor’un ligin yeni ekipleriyle olan maçlarını inceleyelim.

anadolu-ligi.png

BERABERLİKLER GÖZE ÇARPIYOR
Şampiyon Yılport Samsunspor 11 yıl sonra yeniden sevinç yaşadı. Kırmızı beyazlılılar ve yeşil beyazlılar arasındaki son 5 müsabakada beraberlikler göze çarpıyor. 5 maçtan 4 beraberlik, 1 Konyaspor galibiyeti çıktı. Bir diğer yeni ekip Çaykur Rizespor ise lige yabancı değil. Yeşil mavililerle, Anadolu Kartalı arasındaki son 5 maçta 2 kez Rizespor, 1 kez Konyaspor kazanırken, 2 maç berabere bitti.

anadolu-ligi-001.png

 Muhabir
Etiketler :