Konyaspor'un listesinde yer almıştı, yeni takımına imza atacak!

Konyaspor’un ara transfer döneminde gündemine getirdiği ancak transferi ücretten dolayı gerçekleşmeyen İsco, İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile imzaları atmak üzere.
Konyaspor'un listesinde yer almıştı, yeni takımına imza atacak!

Konyaspor’un ara transfer döneminde gündemine getirdiği ancak transferi ücretten dolayı gerçekleşmeyen İsco, İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile imzaları atmak üzere. Orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayan Matador oyuncu 6 aydır hiçbir takımla anlaşmadı ve kulüpsüz oyuncular arasında yer alıyor. Mundo Deportivo'nun haberine göre La Liga ekibi, Isco'nun transferinde sona geldi. Haber detayında Isco'nun Rayo Vallecano için görkemli bir transfer olacağı aktarıldı.

isconun-adresi-netlesiyor-001.jpg

ISCO KİMDİR?

Isco, sahada teknik yeteneği, hareketliliği, oyun anlayışı ve golcü yeteneği ile ünlüdür. Ayrıca, pas becerileri, top kontrolü ve taktiksel düşünceleri de futbol dünyasındaki üst düzey futbolcular arasında sayılır.Isco, aynı zamanda İspanya Milli Takımı'nda da aktif olarak yer alır. Euro 2012 ve 2018 Dünya Kupası'nda takımın bir parçası oldu ve takımın performansını artırdı.Son olarak La Liga'nın Sevilla takımında oynayan İspanyol orta saha bu sezon 19 maçta 1 gol 3 asist üretti.

 Muhabir
Etiketler :