Konyaspor'un Mame Thiam girişimi sürüyor

İttifak Holding Konyaspor'da Mame Thiam defteri henüz kapanmadı. Yeşil beyazlıların Senegalli futbolcunun transferi için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.
Konyaspor'un Mame Thiam girişimi sürüyor

Süper Lig'de yeni sezona güçlü bir kadroyla giriş yapmak isteyen İttifak Holding Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar kadrosuna dahil ettiği isimlerle birlikte hazırlıklarını sürdüren Anadolu Kartalı, hem kanat hem de forvet mevkiileri için görüşmelerini hızlandırdı. Yeşil beyazlıların herhangi bir sakatlık durumu olmaması halinde bu iki transferle birlikte kadrosunu tamamlayacağı öğrenildi.

FORVET İÇİN İLK ADAY THIAM

Yeşil beyazlıların forvet transferi için ilk adayı, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mame Thiam. Konyaspor, Senegalli golcüyü kadrosuna katabilmek için uğraş verirken sarı lacivertlilerin bonservis talebi transferi zora soktu. Buna rağmen bu transferden vazgeçmeyen yeşil beyazlı kurmayların, Fenerbahçe yönetimiyle pazarlık halinde olduğu öğrenilirken, anlaşma sağlanması halinde 28 yaşındaki golcünün Konyaspor'a imza atacağı öğrenildi.

SÜPER LİG'DEN TALİBİ ÇOK

Konyaspor'un forvette gözdesi Mame Thiam'ın Süper Lig'den başka talipleri de olduğu öğrenildi. Çaykur Rizespor'un da Senegalli futbolcu için Fenerbahçe ile görüşme sağladığı, sarı lacivertlilerin Rize ekibine geçmişten kalan bir miktar borcundan dolayı göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. Senegalli futbolcunun ise Konya'ya gelmek istediği bilgisine ulaşılırken, yine Süper Lig'den Antalyaspor ve Göztepe'nin de Thiam'a talip olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın kadroda yer vermediği 28 yaşındaki futbolcunun da Türkiye'de kariyerine devam etmek istediği vurgulandı. Kasımpaşa'ya 2019-2020 sezonunda transfer olan deneyimli golcü, geçen sezon Fenerbahçe'ye geldi. Fenerbahçe'de 30 lig 4 de kupa müsabakasına çıkan Thiam 8 gol attı. 

ALTERNATİF İSİMLER VAR

Yeşil beyazlıların Mame Thiam transferini neticeye erdirememesi halinde alternatif isimlere yöneleceği kaydedildi. Konyaspor'un Thiam haricinde forvet bölgesi için 3-4 farklı isimle daha temasta olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan yerli forvet Sinan Gümüş'ün isminin de Konyasporlu yöneticilerin gündemine geldiği öğrenilirken, Sinan'ın yüksek maliyeti sebebiyle bu oyuncudan vazgeçildiği blirtildi. Yeşil beyazlılarda forvet transferinin gelecek haftaya kadar netleşmesi bekleniyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :