Konyaspor'un matemde maçı!

Konyaspor, Ahmet Çalık’sız ilk maçına Adana Demirspor’a karşı çıkıyor. Trafik kazasında hayata gözlerini yuman Ahmet Çalık’ın ardından ilk kez yeşil zemine ayak basacak Anadolu Kartalı’nı duygusal bir karşılaşma bekliyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyen Konyaspor, gelecek haftalar için moral depolamak isteyecek
Konyaspor'un matemde maçı!

Konyaspor, Süper Lig’in 22. Hafta açılış maçında evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içi mesaisinde yeşil-beyazlılar, Ahmet Çalık’ın yasıyla çıkacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir nebze de olsa moral bulmak isteyecek. Bu akşam saat 20.00’da Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Ahmet Çalık unutulmayacak. Ahmet için hazırlanan özel atkılar ve karanfiller, karşılaşmanın 6. dakikasında sahaya atılacak.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ 

Bu akşam oynanacak zorlu Adana Demirspor karşılaşmasına Konyaspor taraftarı bir hayli yoğun ilgi gösteriyor. Ahmet Çalık’ın ruhuna topluca duaların da edileceği maçta yeşil-beyazlı taraftarlar, Çalık’sız ilk maçta tribünleri doldurmayı hedefliyor. Kulüp tarafından 6 liraya satışa çıkarılan biletlerin yaklaşık yüzde 65’inin satıldığı ifade edilirken, maç saatinde bu rakamın yüzde 80 dolaylarında olması öngörülüyor.