Konyaspor'un Moreno transferini yabancı basında

İspanyol futbol sitesi Konyaspor’un 2025 yılına kadar anlaşma sağladığı Marlos Moreno transferini değerlendirdi. Site oyuncunun yetenekleriyle ilgili olumlu ifadeler kullanırken, kanat oyuncusunun kariyerinde istikrar yakalamak istediğini vurguladı.
Konyaspor'un Moreno transferini yabancı basında

Konyaspor’un yeniden anlaşma sağladığı Marlos Moreno yeşil beyazlıların ikinci etap çalışmaları dahilinde takımla antrenmanlarına devam ediyor. Kolombiyalı kanat oyuncu ilk hazırlık maçında gol atarak çalışmalara formda başladı. Anadolu Kartalı’nın Moreno transferi Avrupa’da da ses getirdi. İspanyol Futbolred sitesi Moreno’nun transferini okuyucularına yorum-haber olarak duyurdu.

transferi-degerlendirildi-1.png

“HIZLI VE BECERİKLİ”
Moreno’nun istikrar aradığını belirten değerlendirmede, “O hızlı ve becerikli kanat oyuncusu hiçbir zaman kendini kanıtlamayı başaramadı ve şimdi 26 yaşında, geçmişte elde edemediği istikrarı arıyor. Geçen sezon kiralık olarak oynadığı Konyaspor, Kolombiyalı için kumar oynadı ve ona bir yıl daha uzatma olasılığı bulunan iki yıllık bir sözleşme teklif etti. Geçen sezon takımının 3 golüne katkı sağladı”

marlos.jpg

“VAZGEÇİLMEZ OLMAK İSTİYOR”
Manchester City scoutları tarafından çok beğenilen ancak kariyerinde istenilen patlamayı yapamayan Marlos Moreno için İspanyol site, oyuncunun Konyaspor’un vazgeçilmezi olmak istediğini yazdı. “ Şimdi Marlos Moreno, Konyaspor’un vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde hazırlıklarına iki hazırlık maçıyla devam edecek ve ardından Türkiye Süper Ligi başlayacak” denildi.

 Muhabir
Etiketler :