Konyaspor'un programı belli oldu

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2020/2021 sezonunun ilk çalışmasını yarın gerçekleştirecek. Kayacık Tesisleri'nde toplanacak yeşil beyazlı oyuncular, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın nezaretinde ilk antrenmanını yapacak.
Konyaspor'un programı belli oldu

Süper Lig 2019/2020 Cemil Usta sezonunu 36 puanla 13. sırada tamamlayan İttifak Holding Konyaspor'da yeni sezonun hazırlıkları yarın başlayacak. Koronavirüs sebebiyle liglerin ertelenmesi sonucu bu sezon Temmuz ayının sonunda tamamlanmıştı. Ligde yeni sezonun 11 Eylül haftası başlayacak olması sebebiyle takımların tatili de kısa sürdü. Son maçına 25 Temmuz'da Aytemiz Alanyaspor karşısında çıkan ve ağırlıklı olarak yedek kadroyla mücadele eden yeşil beyazlılar o maçta sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılmış ve izne çıkmıştı.

KAYACIK'TA TOPLANACAKLAR

Kısa bir tatil yapan Konyasporlu futbolcular ve teknik heyet bugün Konya'ya gelerek koronavirüs testine girdi. Yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolüne girecek olan yeşil beyazlılar, akşam da ilk antrenmanına çıkacak. Konyaspor'da sözleşmesi devam eden mevcut futbolcular ile kiralıktan dönecek oyuncuların katılacağı antrenman, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler nezaretinde yarın akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Yeşil beyazlılar böylelikle 2020/2021 sezonunun ilk hazırlığını yapmış olacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ