Konyaspor’un rakibi Ankaragücü

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında İttifak Holding Konyaspor, bugün sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.
Konyaspor’un rakibi Ankaragücü

Son maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrılan ve yükselişini sürdüren İttifak Holding Konyaspor, bugün ligin 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Son iki maçını kazanarak çıkış yakalayan Anadolu Kartalı, bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak rahat bir nefes almayı planlıyor. 32 puanlı rakip Ankaragücü de son maçında sahasında Antalyaspor'u 1-0 yenmeyi başarmıştı. Konyaspor'un Başkent temsilcisiyle oynayacağı Süper Lig 33. hafta maçı MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda bugün saat 16.00'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

KARDEŞLER YÖNETİMİNDE 10. MÜCADELE

İttifak Holding Konyaspor, bugün oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hakemi Arda Kardeşlerin yönetiminde 10. maça çıkacak. Yeşil beyazlılar hakem Kardeşler'in daha önce düdük çaldığı 9 maçın 6'sını kazanırken 2'sini kaybetti ve 1 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Arda Kardeşler, söz konusu süreçte Konyasporlu futbolculara 17 kez sarı kart gösterirken yeşil beyazlılar lehine de 2 kez penaltı kararı verdi. Bugün oynanacak Ankaragücü müsabakasında Arda Kardeşlerin yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Özgür Ertem yapacak. Mücadfelenin dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

REKABETTE 32. RANDEVU

Yeşil beyazlılar, bugün MKE Ankaragücü ile tarihindeki 32. maçına çıkacak. Ankara temsilcisiyle daha önce 31 kez rakip olan Anadolu Kartalı, bu maçların 14'ünü kazanırken 12'sini kaybetti. Ekipler arasındaki 5 müsabaka da beraberlikle sona erdi. Konyaspor söz konusu maçlarda Ankaragücü ağlarına 42 gol atarken kalesinde 47 gol gördü. Bu sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Konyaspor, 4-3 kaybetmişti.

KONYASPOR'DA 2, RAKİPTE 3 EKSİK

Bugün oynanacak müsabakada İttifak Holding Konyaspor'da 4, MKE Ankaragücü'nde ise 3 futbolcu forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda uzun süreli sakatlıkları bulunan Marin Anicic ile Alper Uludağ bu karşılaşmada oynamayamayacak. Konuk Ankaragücü'nde ise sarı kart cezalısı Michal Pazdan ile sakatlıkları devam eden Ricardo Friedrich ve Atakan Çankaya forma giyemeyecek. Öte yandan yeşil beyazlılarda BB Erzurumspor maçında sarı kart cezaları sebebiyle forma giyemeyen Ismael Diomande ve Amar Rahmanovic, görev verilmesi halinde Ankaragücü maçında formalarına kavuşacak.

3 İSİM SARI KART SINIRINDA

İttifak Holding Konyaspor'da 3 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda savunmacı Nejc Skubic, ve forvet oyuncuları Artem Kravets ile Sokol Cikalleshi'nin 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, bugün oynanacak MKE Ankaragücü müsabakasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde, Pazar günü 34. hafta maçında oynanacak Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL İLK 11’LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Diomande, Amir, Sekidika, Milosevic, Bytyqi, Cikalleshi

Teknik Direktör: İlhan Palut

MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Erdi, Pinto, İbrahim, Endri, Geraldo, Alper, Lobzhanidze, Börven

Teknik Direktör: Hikmet Karaman

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye

SAAT: 16.00

HAKEM: Arda Kardeşler

YAYIN: beIN SPORTS HD1

 

HABERLER: HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU

Etiketler :