Konyaspor'un rakibi Antalyaspor

Süper Lig Cemil Usta Sezonu ikinci yarısında bir galibiyet bir mağlubiyet alan İttifak Holding Konyaspor, ligin 20.hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Antalyaspor’a konuk oluyor.Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada ise Halis Özkahya düdük çalacak.
Konyaspor'un rakibi Antalyaspor

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 20.haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’a konuk olacak. Yeşil beyazlılar, sezonun ilk yarısında bekleneni veremese de ligin ikinci yarısıyla birlikte üstündeki o kırılgan yapıyı atmış gözüküyor. Ligin 19 haftası geride kalırken Konyaspor, topladığı 18 puanla 14.sırada yer alıyor. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor ise 17 puanla 15.sırada bulunuyor. Rakibi karşısında galibiyet alarak alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Anadolu Kartalı, aynı zamanda da Antalyaspor’la arasındaki puan farkını da arttırmak istiyor. Bugün Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada ise Halis Özkahya görev yapacak. Özkahya’nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Mustafa İlker Coşkun yapacak. Karşılaşmada VAR hakemi olarak Abdulkadir Bitigen AVAR hakemi olarak da Yasin Kol görev yapacak.

EN SON GALİBİYETİ 4 YIL ÖNCE

Süper Lig’in 20.haftasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek Antalyaspor, yeşil beyazlıları yenmekte oldukça zorlanıyor. Anadolu Kartalı’nı konuk ettiği son üç Süper Lig mücadelesinde kazanamayan kırmızı beyazlılar, bu mücadelelerden iki beraberlik elde ederken bir kez de mağlup oldu. Antalyaspor, Konyaspor’u en son Mayıs 2016’da yenebilirken bu mücadele 1-0 skorla sona ermişti.

JAHOVİC KADRODA YOK

Antalyaspor’un yeni golcüsü Makedon oyuncu Adis Jahovic,  Konyaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Denizlispor mücadelesinde sakatlanarak özel bir uçakla Antalya’ya getirilen tecrübeli golcü, geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamadaysa Antalyaspor'un Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Makedon futbolcusu Jahovic'in elmacık kemiğinden operasyon geçirdiği ve 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. 32 yaşındaki forvet, attığı 12 golle de gol krallığı yarışında da Fenerbahçe’nin golcüsü Vedat Muriqi ile üçüncü sırayı paylaşıyor.

HAYDİ MAÇA!

İttifak Holding Konyaspor’un Süper Lig’in 20.haftasındaki rakibi Antalyaspor, önemli bir proje imza atacak. Mücadelenin bilet gelirlerini depremzedelere gönderileceğini belirten kırmızı beyazlı kulüpten  yapılan açıklamada, “Geçmiş Olsun Elazığ & Malatya. 1 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmanın tüm bilet gelirlerini depremde zarar gören vatandaşlarımıza bağışlıyoruz. Haydi Büyük #Antalyaspor Ailesi Boş Koltuk Kalmasın!” ifadelerine yer verildi.

bilet-gelirleri-depremzedelere-gonderilecek.jpg

MUHTEMEL 11'LER

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Celustka, Kurdryashov, Chico, Yekta,
Sinan, Fredy, Mukairu, Blanco

Konyaspor: Serkan, Skubic, Selim, Anicic, Alper, Jonnson, Ömer Ali,
Volkan, Milosevic, Thuram, Daci

KARŞILAŞMANIN DETAYLARI

ANTALYASPOR - İH KONYASPOR

STAD: ANTALYA STADYUMU

HAKEM: HALİS ÖZKAHYA

SAAT: 14.00

YAYIN: BEIN SPORTS 2

• MEHMET SERKAN ŞAFAK / YENİ HABER SPOR