Konyaspor'un rakibi çıkışa geçti

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u 4-1'lik skorla deviren Fatih Karagümrük, Kayserispor 4-2 mağlup ederek sezonun ikinci deplasman galibiyetini elde ederken Konyaspor maçı öncesi çıkışını sürdürdü.
Konyaspor'un rakibi çıkışa geçti

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u 4-1'lik skorla deviren Fatih Karagümrük, bol gollü galibiyetlerine devam ediyor. Andrea Pirlo'nun ekibi, Kayserispor 4-2 mağlup ederek sezonun ikinci deplasman galibiyetini elde etti.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası Konyaspor'u konuk edecek Fatih Karagümrük'te keyifler yerinde.

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'ndaki mücadeleyi Pirlo'nun öğrencileri 4-2'lik skorla kazanırken Konyaspor maçı öncesi moral buldu.

Karagümrük üst üste aldığı 2 galibiyetle puanını 19'a çıkardı.

fatih-karagumrukde-teknik-direktor-andrea-pirlo.jpg

PİRLO'DAN AÇIKLAMALAR

Kayserispor maçından 4-2’lik üstünlükle ayrılan Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Andrea Pirlo, maç sonu yaptığı açıklamasında, “Bütün öğrencilerimi tebrik ediyorum. Önemli bir 3 puan aldık. Devamlılık açısından çok kritikti bu 3 puan. Tabii zor bir takıma karşı aldık bu 3 puanı da. İyi bir maç çıkardık, bu da bizim için çok önemli bu maçta iyi performans sergilemek. Bunları söyleyebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

4 MAÇ SONRA ÜST ÜSTE GALİBİYETLER

Pazar günü 13.30'da Konyaspor'u konuk edecek Fatih Karagümrük, Trabzonspor'u 4-1'le geçmişti. Dün Kayserispor deplasmanında da 4 golle güle İstanbul temsilcisi Konyaspor maçı öncesi moralleri üst seviyeye çıkardı.

YENİDEN ÇIKIŞ

Ligde 11 haftada Ümraniyespor'u 3-1'le geçen Karagümrük, o maçtan sonra Galatasaray, Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarında sahadan boynu bükük ayrılmış, Gaziantep FK ile ise 3-3 berabere kalmıştı.

Fatih Karagümrük ligde 19 puanla 10. sırada bulunuyor.

FATİH KARAGÜMRÜK MAÇLARI GOLLÜ GEÇİYOR

Ligin 5. haftasında Sivasspor, 7. haftasında ise Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan ve 12. haftada Galatasaray'a 2-0 kaybettiği maç dışında gol ya da gollerde sahadan ayrılıyor.

Ligde 16 maç sonunda 33 gol atan Karagümrük, 32 golü ise kalesinde gördü. Konyaspor 20 gol atarken, 13 gol yedi.

KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük-Konyaspor maçı 8 Ocak Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda. Mücadele bEIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Etiketler :