Konyaspor'un rakibi Denizlispor

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 21.hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor, sahasında Ege Temsilcisi Denizlispor’u konuk ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada ise Volkan Bayarslan düdük çalacak.
Konyaspor'un rakibi Denizlispor

İttifak Holding ,   2019-2020 Cemil Usta Sezonu 21.hafta karşılaşmasında evinde  ’u ağırlıyor. Ligin ikinci yarısına  bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet ile başlayan yeşil beyazlılar, Ege temsilcisi yeşil siyahlılar karşısında galip gelerek zorlu fikstürde nefes almak istiyor. Anadolu Kartalı, ligin ikinci yarısıyla birlikte topladığı 19 puanla 14.sırada yer alırken rakip Denizlispor ise 23 puanla 12.sırada yer alıyor. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada ise Volkan Bayarslan görev yapacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Sinan Dereci olurken VAR hakemi olarak Özgür Yankaya, AVAR hakemi olarak da Ramazan Keleş görev yapacak.

konya-buyuksehir-stadi-2.jpg

• DURAN TOPLARI KULLANAMIYOR

Bu sezon çıktığı 20 karşılaşmadan sadece üçünde duran toptan gol atan İttifak Holding Konyaspor, bu kulvarda en az gol atan takım konumunda bulunuyor. Diğer yandan rakip yeşil siyahlılar ise duran toptan gördüğü üç golle kalesinde bu kulvarda en az gol gören ekip olarak yerini alıyor. Bunların yanı sıra iki takım rakip kalelere çektiği şutlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. En az isabetli şut çeken üç takımdan ikisi olan Konyaspor ve Denizlispor bu alanda ilginç bir istatistiğe de imza attı. 61 şutla en az isabetli şut çeken takım Başkent temsilcisi Ankaragücü olurken ikinci sıradaysa 64 şutla Denizlispor yer aldı. Üçüncü sıradaysa 65 şutla yeşil beyazlı takım yer aldı.

dsc-1363.JPG

• SON MAÇLARDA TEK GALİBİYET

Denizlispor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kazanan İttifak Holding Konyaspor, bu karşılaşmalardan iki beraberlik ederken iki kez de rakibine mağlup oldu. Yeşil beyazlılar, tek galibiyetini ise bu sezonun ilk yarısında aldı. Bunun yanı sıra Süper Lig tarihinde Anadolu Kartalı’nı deplasmanda mağlup edemeyen rakip yeşil siyahlılar ise bu karşılaşmalardan dört beraberlik ve iki mağlubiyetle sadece dört puan toplayabildi. Oynanan bu mücadelelerde Denizlispor rakibi Konyaspor’a karşı beş gol atabildi.

img-d1naz.jpg

• SAKAT VE CEZALILAR

Ligin 21.hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek İttifak Holding Konyaspor ve Denizlispor'da sakat ve cezalı oyuncular bulunuyor. Yeşil beyazlı ekipte Farouk Miya, geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında sakatlanarak oyundan çıkmıştı ve hafta içi yapılan kontrollerin ardından 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Anadolu Kartalı'nda Miya'nın yanı sıra bir diğer sakat oyuncu ise Ferthat Öztorun. Rakip yeşil siyahlılarda ise Hadi Sacko, Tolgahan Acar ve Tiago Lopes'in sakatlıklarını bulunurken Ismail Aissati ise cezalı olduğundan dolayı takımdaki yerini alamayacak.

• MUHTEMEL 11'LER

denizlispor-konyaspor-fotograflar-2525-dhaphoto14-001.jpg

İH KONYASPOR:  
Serkan, Skubic, Selim, Anicic, Guilherme, Jonnson,
Ömer Ali, Jevtovic, Shengelia, Milosevic, Thuram 

TD:  

DENİZLİSPOR: 
Stachowiak, Zeki, Mustafa, Youssef, Özgür,
Onazi, Murawski, Barrow, Sedat, Recep, Rodallega

TD:

• KARŞILAŞMANIN DETAYLARI

27048664791-01a02c77ee-b.jpg

İH KONYASPOR - DENİZLİSPOR MAÇI

STAD: KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE

HAKEM: VOLKAN BAYARSLAN

SAAT: 14.00

YAYIN: BEIN SPORTS 2

• MEHMET SERKAN ŞAFAK / YENİ HABER SPOR