Konyaspor'un rakibi Fatih Karagümrük

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında bugün sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edececek. Yeşil beyazlıların mutlak 3 puan hedefiyle çıkacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.
Konyaspor'un rakibi Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda kazanmakta zorlanan ve ligin bitmesine az bir zaman kala bir türlü rahatlayamayan İttifak Holding Konyaspor, bugün sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan İlhan Palut'un öğrencileri, buradan çıkacak bir galibiyetle puanını 45'e yükseltecek bitime 3 hafta kala rahatlayacak. Konyaspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak 39. hafta mücadelesi, bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

ŞİMŞEK YÖNETİMİNDE BU SEZON İKİNCİ KEZ

Fatih Karagümrük maçının hakemi Bahattin Şimşek, bu sezon ikinci kez İttifak Holding Konyaspor'un maçında düdük çalacak. Yeşil beyazlılar, Şimşek yönetiminde bu sezonun 10. haftasında deplasmanda oynanan maçta Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Yeşil beyazlıların bugün oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşmasında Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Onur Özütoprak olacak.

duduk-bahattin-simsekte.png

4 İSİM CEZA SINIRINDA

İttifak Holding Konyaspor'da 4 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda, savunmacı Nejc Skubic, orta saha oyuncuları Amir Hadziahmetovic ile Oğuz Kağan Güçtekin ve forvet oyuncusu SokolCikalleshi'nin 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, bugün iç sahada oynanacak Fatih Karagümrük müsabakasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta deplasmandaki Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek. Konyaspor'un Göztepe ile oynayacağı Süper Lig 40. hafta maçı ise Gürsel Aksel Stadyumu'nda 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak.

konyasporda-4-isim-ceza-sinirinda.png

5 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Yeşil beyazlılarda 5 futbolcu ceza ve sakatlıklar sebebiyle bugünkü Karagümrük karşılaşmasında forma giyemeyecek. Konyaspor'da geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında 4. sarısını gören ve sınıra ulaşan Artem Kravets’in yanı sıra tedavilerine devam edilen Deni Milosevic, Alper Uludağ, Marin Anicic ve Samuel Eduok bugünkü maçta kadroda yer almayacak.

5-oyuncu-forma-giyemeyecek.png

KONYASPOR 6, KARAGÜMRÜK 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Bugünkü mücade öncesi iki ekibin de galibiyete hasret olması dikkat çekiyor. Ev sahibi yeşil beyazlılar, 32. haftada deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı BB Erzurumspor maçının ardından çıktığı 6 maçta 3 beraberlik, 3 de yenilgi alarak galibiyete uzak kaldı. Konuk ekip Karagümrük ise 33. haftada sahasında oynadığı ve 1-0 kazandığı Hatayspor maçının ardından çıktığı 4 maçtan 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı.

konyaspor-6-karagumruk-4-mactir-kazanamiyor.png

MUHTEMEL İLK 11'LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Shengelia, Rahmanovic, Jevtovic, Bytyqi, Cikalleshi

Teknik Direktör: İlhan Palut

KARAGÜMRÜK: Viviano, Hedenstand, Campi, Zukanovic, Serhat, Efe, Biglia, Ndao, Bertolacci, Lens, Borini

Teknik Direktör: Francesco Farioli

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir

SAAT: 16.00

YAYIN :beIN SPORTS HD2

HAKEM: Bahattin Şimşek

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :