Konyaspor’un rakibi Göztepe

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında bugün sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Yeşil beyazlıların galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 13.30'da başlayacak.
Konyaspor’un rakibi Göztepe

Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor'un konuğu Göztepe olacak. Geçen hafta Karagümrük deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle dönen Anadolu Kartalı, son iç saha maçında ise Galatasaray'ı 4-3 yenmeyi başarmıştı. Bugün Göztepe karşısında 3 puan parolasıyla mücadele edecek olan yeşil beyazlılar maçın son çalışmasını dün öğle saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular 5’e 2’nin ardından yapılan taktik çalışması ile antrenmanı sonlandırdı. İttifak Holding Konyaspor ile Göztepe arasında MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

AYDINUS'LA BU SEZON İKİNCİ KEZ

İttifak Holding Konyaspor'un Göztepe maçını yönetecek hakem Fırat Aydınus, yeşil beyazlıların 31. kez bir maçında düdük çalacak. Anadolu Kartalı, Aydınus yönetiminde bugüne dek oynadığı 30 mücadelede 15 galibiyet, 8 beraberlik alırken 7 karşılaşmada da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bugün oynanacak Göztepe maçında Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Alparslan Dedeş ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Onur Özütoprak olacak. Öte yandan Konyaspor bu sezon Fırat Aydınus yönetiminde ikinci maçına çıkacak. Yeşil beyazlıların 13. hafta maçında sahasında karşılaştığı ve 1-0 mağlup olduğu Sivasspor maçını da Hakem Fırat Aydınus yönetmişti.

GÖZTEPE İLE 11. MÜCADELE

İttifak Holding Konyaspor, bugün Göztepe ile 11. maçına çıkacak. İzmir ekibiyle daha önce 10 maçta karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar rakibini 2 kez mağlup etmeyi başardı. 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Kartalı, 5 karşılaşmayı ise kaybetti. Yeşil beyazlılar, Göztepe ile geçen sezonun ilk yarısında İzmir'de oynadığı maçtan 1-0, ikinci yarısında Konya'da oynadığı maçtan ise 3-1 yenik ayrılmıştı.

RAKİP KAZANMAKTA ZORLANIYOR

İttifak Holding Konyaspor'un bugünkü rakibi Göztepe, Süper Lig'de sezonun ilk 11 maçında başarılı bir grafik sergilese de daha sonra galibiyete hasret kaldı. Ligde son galibiyetini 9 Aralık 2020'de 7. haftanın erteleme maçında Alanyaspor karşısında 1-0'lık skorla alan İzmir ekibi, bu maçın ardından çıktığı 6 karşılaşmada 1 beraberlik alırken 5 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Göztepe, Süper Lig'deki son maçında geçen hafta sahasında ağırladığı Antalyaspor'a 1-0 yenildi.

BAKAN KURUM MAÇI İZLEYECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İttifak Holding Konyaspor'un bugün oynayacağı Göztepe maçını stadyumdan takip edecek. Dün toplu açılışlar ve temel atma törenleri için Konya'ya gelen ve yoğun bir program gerçekleştiren Bakan Kurum, gece Konya'da konakladı. Bugün de şehirde bir dizi programlara katılacak olan Bakan Kurum, yeşil beyazlıların maçına da gidecek. Sıkı bir Konyaspor taraftarı olan Bakan Murat Kurum, 13.30'da başlayacak Göztepe maçını Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yer alan Riyaset Locası'ndan takip edecek.

 ‘HATIRA BİLET’ KAMPANYASI

İttifak Holding Konyaspor, koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak Göztepe maçı için "hatıra bilet" kampanyası başlattı. Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada: "Taraftarlarımız, http://hatirabilet.konyastore.com.tr adresinden maçın biletlerini temin edebileceklerdir. Hatıra bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, adı-soyadı, telefon numarası ile istediği tribünden bilet adetini seçecek ve SMS onayıyla doğrulama yapacak ödeme tamamlandıktan sonra 'biletlerim' sekmesinden hatıra bilet görseline ulaşacaktır. Daha önce sisteme girilen ve doğrulanan bilgiler neticesinde ‘biletlerim’ ekranda görülecektir. Bu sırada sistem otomatik olarak sıra ve koltuk numarası belirleyecektir. Taraftarlarımız hatıra biletinin son halini dilerse sosyal mecralarda paylaşılabilecek ya da çıktısını alabileceklerdir" ifadeleri kullanıldı.
 

MUHTEMEL İLK 11’LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Abdülkerim, Anicic, Ömer Ali, Jevtovic, Amir, Bytyqi, Milosevic, Cikalleshi, Kravets

GÖZTEPE: İrfan Can,Murat, Mihojevic, Titi, Berkan, Kubilay, Soner, Halil, Napoleoni, Ndiaye, Ideye

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir

SAAT: 13.30

YAYIN: beIN SPORTS HD1

HAKEM: Fırat Aydınus
 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ