Konyaspor'un rakibi Trabzonspor

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Son iki maçını kazanan yeşil beyazlılar bugün de sahaya 3 puan için çıkacak.
Konyaspor'un rakibi Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor'un bugünkü rakibi Trabzonspor olacak. Teknik direktör İlhan Palut ile yakaladığı çıkış sonrası 33. hafta ile 38. haftalar arası altı maç boyunca kısır bir döngüye giren ve galibiyete hasret kalan Anadolu Kartalı, 39. hafta maçında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 5-1 yenmeyi başarmıştı. Son maçında ise Göztepe deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Konyaspor, bugün de galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Yeşil beyazlıların 41. haftada oynayacağı Trabzonspor karşılaşması bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak. Maçı hakem Ali Şansalan yönetecek.

5 YILLIK SERİ HASRETİ

İttifak Holding Konyaspor, 5 yıldır süregelen 3 maç üst üste kazanma hasretini bugün dindirmek istiyor. Bu sezon üst üste en fazla 2 kez galip gelen yeşil beyazlılar, en son 2015-2016 sezonunda Aykut Kocaman yönetiminde üç maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Son iki maçından galibiyetlerle ayrılan Konyaspor, bugün sahasında oynayacağı Trabzonspor maçından da 3 puanla ayrılması halinde 5 yıllık hasreti dindirmiş olacak.

REKABETTE 40. RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor, bugünkü rakibi Trabzonspor ile tarihindeki 40. maçına çıkacak. Geride kalan 39 lig maçında yeşil beyazlıların 10, Karadeniz ekibinin ise 20 galibiyeti bulunuyor. 9 müsabakada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Söz konusu maçlarda yeşil beyazlılar 44 gol atarken kalesinde 61 gol gördü. İki takım arasında Konya'da oynanan 19 karşılaşmanın 4'ünü Konyaspor kazandı. 7 karşılaşmadan Trabzonspor galip ayrılırken, 8 maçta da eşitlik bozulmadı. Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan mücadelede ise Trabzonspor'un 3-1'lik galibiyetiyle noktalanmıştı.

3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA                        

İttifak Holding Konyaspor'da 3 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda, savunmacı Nejc Skubic, orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin ve forvet Sokol Cikalleshi'nin 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, bugün iç sahada oynanacak Trabzonspor müsabakasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde, 42. hafta maçında deplasmanda oynanacak Antalyaspor müsabakasında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlıların Antalyaspor ile oynayacağı ve sezonun son maçı olan bu mücadele, 15 Mayıs Cumartesi günü Antalya Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak.

KONYASPOR'DA 6 TRABZONSPOR'DA 5 EKSİK

Bugün oynanacak müsabakada İttifak Holding Konyaspor'da 6, Trabzonspor'da ise 5 futbolcu forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları devam eden Zymer Bytyqi, Deni Milosevic, Marin Anicic, Samuel Eduok, Artem Kravets ve Alper Uludağ bugünkü maçta yer almayacak. Konuk ekip Trabzonspor'da ise sakatlıkları bulunan Flavio, Djaniny ve Vitor Hugo ile cezalı Berat Özdemir ve kadro dışı kalan Abdülkadir Parmak bugün Konyaspor'a karşı görev yapamayacak.

HATIRA BİLETLERİ SATIŞTA

İttifak Holding Konyaspor’un, Trabzonspor maçının hatıra biletleri satılmaya devam ediyor. Taraftarlar, http://hatirabilet.konyastore.com.tr/ adresinden ve Konyaspor Mobil Uygulamasından maçın biletlerini temin edebilecek. Hatıra bilet satın almak isteyen taraftarlar, Adı – Soyadı, telefon numarası ile istediği tribünden bilet adetini seçecek ve SMS onayıyla doğrulama yapacak ödeme tamamlandıktan sonra biletlerim sekmesinden hatıra bilet görseline ulaşacak. Daha önce sisteme girilen ve doğrulanan bilgiler neticesinde ‘biletlerim’ ekranda görülecek. Bu sırada sistem otomatik olarak sıra ve koltuk numarası belirleyecek. Taraftarlar hatıra biletinin son halini dilerse sosyal mecralarda paylaşılabilecek ya da çıktısını alabilecekler. Hatıra Bileti Fiyatları: Kafem Kuzey Tribünü: 5 TL, Güney Şehitler Tribünü: 5 TL, Spor Toto Doğu Tribünü: 10 TL, Beysu Batı Tribünü: 20 TL, VIP: 50 TL.

 

MUHTEMEL İLK 11'LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Jevtovic, Rahmanovic, Shengelia, Sekidika, Cikalleshi

Teknik Direktör: İlhan Palut

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Edgar le, Marlon, Baker, Ekuban, Abdülkadir, Bakasetas, Nwakaeme, Yusuf

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir

SAAT: 17.00

YAYIN: beIN SPORTS HD1

HAKEM: Ali Şansalan
 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :