Konyaspor’un rakibi yeniden zirvede

Konyaspor’un UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme turunda ki rakibi BATE Borisov, Beyaz Rusya Premier Ligi’nde 9.haftanın erteleme maçında Slutsk takımını 4-0 mağlup ederek 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı ve zirveye yükseldi.
Konyaspor’un rakibi yeniden zirvede

Konyaspor’un UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme turunda ki rakibi BATE Borisov, Beyaz Rusya Premier Ligi’nde 9.haftanın erteleme maçında Slutsk takımını 4-0 mağlup ederek  2 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı ve zirveye yükseldi.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz ile karşılaşacak olan BATE temsilcisi, ligdeki 8.galibiyetine ulaşarak haftalar sonra liderlik koltuğuna geri oturdu. 9.haftanın erteleme maçında evinde Slutsk’ı konuk eden ve  sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılan sarı-mavili ekip, 2 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı. Mikhaylov idaresindeki BATE Borisov takımına galibiyeti getiren golleri Valeri Gromyko (30), Stanislav Dragun (38-52) ve Nikita Nekrasov (77) kaydetti.

Belarus ekibi, son iki haftada İsloch takımına 1-0 mağlup olurken, Neman ekibi ile de 0-0 berabere kalmıştı. 12.hafta sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi sonucunda hanesine 27 puan yazdıran BATE Borisov, zirveye yerleşti.

Sarı-mavili ekip, 3 Haziran Pazar günü yine sahasında saat 18.00’da BGU Minsk takımıyla karşı karşıya gelecek.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

11-134.jpg