Konyaspor’un rakibinden ilginç istatistik!

Spor Toto Süper Lig’de 7 haftalık periyot geride kalırken, Konyaspor’un bugün saat 17.00'de evinde konuk edeceği Ümraniyespor, henüz galibiyetle tanışmayan 3 takımdan biri olarak dikkatleri çekiyor.
Konyaspor’un rakibinden ilginç istatistik!

Spor Toto Süper Lig’de 7 haftalık periyot geride kalırken, Konyaspor’un bugün evinde konuk edeceği Ümraniyespor, henüz galibiyetle tanışmayan 3 takımdan biri olarak dikkatleri çekiyor.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve bu serüvenine kötü bir başlangıç yapan Recep Uçar idaresindeki Ümraniyespor, 3 puana hasret kaldı. Söz konusu geride kalan 7 haftalık bölümde 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı takım, Sivasspor ve Hatayspor ile birlikte ligde galibiyet alamadı.

Fenerbahçe (3-3) ve Gaziantep (1-1) maçlarında birer puan çıkaran İstanbul ekibi, Antalyaspor (1-0), Galatasaray (1-0), Adana Demirspor (1-0), Trabzonspor (1-0) ve Kasımpaşa (2-1) müsabakalarında ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Öte yandan Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar kırmızı kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında kulübedeki yerini alamayacak.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER