Konyaspor'un rakibine göre artı ve eksisi

Konyaspor- Adana Demirspor maçında önemli istatistikler dikkatlerden kaçmıyor. 30. Hafta mücadelesinde Konyaspor defansıyla, Adana Demirspor ise ofansıyla rakibine üstünlük kurduğu görülüyor. Haftanın en güzel maçı olmaya aday olan maç 19 Nisan'da saat 20.30'da.
Konyaspor'un rakibine göre artı ve eksisi

Haftanın en güzel maçı olmaya aday. Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 30. Haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. 19 Nisan'daki mücadelede iki takım adına önemli istatistikler göze çarpıyor. İlk detay kalecilerde. Ligde en çok kurtarış yapan kalecisi İbrahim Sehic ve kurtarış yüzdesi yüksek bir diğer kaleci Ertaç Özbir, rakip olacaklar. Ancak kaleciler için zorlu 90 dakika bekliyor.

montella.jpg

1. SANTRAFORU YOK

İkinci detay hücumcularda. Demirspor ligde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından en çok gol atan takım. Mavi lacivertliler Kasımpaşa'yı 5-0 devirerek son 15 Süper Lig maçını kaybetmemenin moraliyle Konya'ya geliyor. Direkt santrafor oynatmayı benimsemeyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella; Akintola, Belhanda, N'Diaye ve Emre Akbaba ile sürpriz golcüler ile çıkartıyor.

a-stanoejvic.jpg

STANOJEVİC RİSKTEN KAÇINMADI

Konyaspor'da ise yeşil beyazlılar uzun süren gol sorunu Galatasaray maçı ile çözüme kavuştu. Ev sahibi takım bay haricinde son 3 müsabakasında 5 gol attı, kalesinde 4 gol gördü. Bu anlamda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic riskten kaçınmadığını gösterdi. Deplasmanda iç sahadan daha puan alan Konyaspor, bu ilginç istatistiğini Demirspor maçıyla döndürmek istiyor. Konya'da tek hedef 3 puan.

 Muhabir
Etiketler :