Konyaspor'un rekor kıran transferleri!

Transfer sezonun başladığı bu günlerde Konyaspor tarihine geçen piyasa değeri yüksek transferler ile en pahalı satışların olduğu transfer dosyası haberimizde yer alıyor.
Konyaspor'un rekor kıran transferleri!

2023-2024 Sezonu Transfer dönemi resmen başladı. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için 15 Eylül tarihine kadar planlamalarını yapacaklar. Yeşil beyazlılara bakıldığında önceki transfer dönemlerinden tarihin en pahalı satılan oyuncular ve piyasa değeri en yüksek oyuncu transferlerinde iki ayrı 11 kadrosu yapıldı. Buna göre piyasa değeri en yüksek oyuncu Paolo Hurtado, en pahalı satış ise Rijad Bajic oldu.

paulo.jpg

Konyaspor'a imza atan piyasa değeri en yüksek oyuncu 11'i Transfermarkt'a göre şöyle; Paola Hurtado (4Milyon Euro) Alejandro Pozuelo(4Milyon Euro) Ceyhun Eriş (3.5 milyon euro) Robert Muric (3.5 milyon euro) Volkan Şen (3.25 milyon euro) Batista (3.25 milyon euro) Felguiras (3 milyon euro ) Eren Albayrak (3 milyon euro) Ezekiel (3 milyon euro) Abdou Traore (3 milyon euro) Zayette (3 milyon euro) Robert Mak (3 milyon euro)

bajic.jpg

Konyaspor'dan giden en değerli 11 ise, Riad Bajic (5.5 milyon euro), Amir Hadziahmetovic (3.2 milyon euro), Abdülkerim Bardakçı (2.8 milyon euro Mehdi Bourabia (2.2 milyon euro) Vukuvic (2 milyon euro) Douglas (1.14 milyon euro) Zymer Bytyqi (1 milyon euro) Ömer Ali Şahiner (1 milyon euro) Adis Jahovic (1 milyon euro)

 Muhabir
Etiketler :