Konyaspor'un sadık oyuncusu!

Mevcut kadrolarda yer alan, en uzun süredir takım bulunan oyuncuların listesi çıkartıldı. Konyaspor kaptanı Guilherme Sitya 3 yıl 271 gün ile listede 13. Sırada bulunuyor. Guilherme sadece skorer olarak değil, taraftarla olan iletişimi, sosyal sorumluluk projelerindeki rolü ile camiada çok sevildi.
Konyaspor'un sadık oyuncusu!

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda mevcut kadrolarda yer alan, en uzun süredir takım bulunan oyuncuların listesi çıkartıldı. Opta verilerinin baz alındığı raporda Konyaspor kaptanı Guilherme Sitya 3 yıl 271 gün ile listede 13. Sırada bulunuyor. Raporun birinci sırasında ise Başakşehir’in kaptanı 16 yıl ile Mahmut Tekdemir, ikinci sırada 14 yıl ile Necip Uysal ve üçte 13 yıl ile Sivassporlu Ziya Erdal var.

gui.jpg

ÖRNEK FUTBOLCU OLDU
22 Ocak 2020’de Polonya ekibi Jagiellonia’dan Konyaspor’a gelen Brezilyalı bek kariyerinin en parlak olduğu dönemi yeşil beyazlı forma ile yaşadı. Guilherme, Anadolu Kartalı ile 133 maça çıktı. Kaptan 9 gol, 25 asist ile kariyerinde gol ve asistte en yüksek rakamlara çıktı. Guilherme sadece skorer olarak değil, taraftarla olan iletişimi, sosyal sorumluluk projelerindeki rolü ile camiada çok sevildi.

en-sadik-futbolcular-2-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :