Konyaspor'un son forvetini tanıyalım

Konyaspor'un yeni transferlerinden Emrehan Gedikli yeşil beyazlılara imza atarak Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in ofanstaki elini güçlendirdi. 20 yaşındaki forvetin özellikle ve kariyer planı analiz haberde masaya yatırıldı.
Konyaspor'un son forvetini  tanıyalım

Konyaspor'un yeni transferlerinden Emrehan Gedikli yeşil beyazlılara imza atarak Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in ofanstaki elini güçlendirdi. Oliveira ve Emrehan transferleri bazı maçlarda takımın hücum planını değiştirebilir. Futbola 2010 yılında Almanya'da başlayan Emrehan, Almanya Milli Takımı'nın U-15- U-19 klasmanlarında forma giydi. Gedikli buna karşın Türkiye Milli Takımı'nı tercih etti.

emrehan.jpg

U-17'DE DİKKATLERİ ÇEKTİ
Almanya'da Bayer Leverkusen'de U17 ve 19 takımlarında oynayan ve özellikle U-17'de çıktığı 40 karşılaşmada 42 gollük performansıyla dikkatleri üzerine çeken Emrehan Gedikli, son olarak Trabzonspor ile 1 maça çıkmıştı. Gedikli Konyaspor'un gelecek sezonlar için yatırım planı olarak düşünülüyor. 20 yaşındaki oyuncu geçen sezon TRT'ye verdiği röportajda hedeflerini anlattı.

gedikli.jpg

"BÜYÜK HEDEFLER KOYUYORUM"
Futbolda idolünün İbrahimovic'in olduğunu belirten Gedikli, "İdolüm Zlatan Ibrahimovic. Kendisine hep büyük hedefler koyar. Ben de böyleyim. Her zaman hedeflerimi olabildiğince yüksek tutmaya çalışırım. Maçlardan önce kendime 3 gol atmayı hedeflerim. Farklı ve daha iyi davranabileceğim pozisyonları takımımla analiz edip maçtan maça üstüne katıp performansımı yükseltmeye çalışıyorum.

 Muhabir
Etiketler :