Konyaspor'un sosyal medya tarzı değişiyor

Konyaspor sosyal medyayı efektif kullanıyor. Yeşil beyazlı taraftarla etkileşimini arttırmak isteyen Konyaspor yönetimi Nelson Oliveira transferi için oyuncunun İstanbul'a çağrıldığını belirtti. Yönetim ilk defa transfer önce paylaşım gerçekleştirdi.
Konyaspor'un sosyal medya tarzı değişiyor

Konyaspor sosyal medyayı aktif kullanıyor. Yeşil beyazlılar bilgilendirme toplantısında bahsedildiği üzere sosyal medyada interaktif paylaşımlar gerçekleştiriyor. Taraftarla sosyal medya üzerinden bağını güçlendirmek isteyen Konyaspor yönetimi ilk defa transfer gerçekleşmeden önce paylaşım yaparak Portekizli golcü Nelson Oliveira'nın sağlık kontrollerinden geçirilmek için çağrıldığını belirtildi.

paylasim.png

KONYASPOR TARZINI DEĞİŞTİRİYOR
Borsada işlem gören spor takımlarının şirketleri için KAP paylaşımları zorunlu olarak gerçekleştirirken, Konyaspor taraftar ile etkileşimini arttırmak adına KAP benzeri bir bildirim yaptı. Açıklamada "Portekizli hücum oyuncusu Nélson Oliveira, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a davet edilmiştir." bilgisi paylaşıldı. Konyaspor tarzını değiştiriyor.

 Muhabir
Etiketler :