Konyaspor’un Trabzonspor karşısında taktiği ne?

Konyaspor, Süper Lig’de 12. haftada deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona çok kötü başlayan Konyaspor’un, bordo mavililer karşısında puan ya da puanlar almak için uygulayacağı taktik merak ediliyor.
Konyaspor’un Trabzonspor karşısında taktiği ne?

Sezona çok kötü başlayan Tümosan Konyaspor’da yönetimin seçime gitme kararı almasının ardından sıkıntılı günler devam ediyor. Yeşil beyazlılarda alınan bu kararın hemen ardından oynanacak olan zorlu Trabzonspor maçı hem yönetimin hem de futbolcuların üzerinde büyük baskı oluşturuyor. Fakat daha önce ligde Giresunspor’u çalıştırırken Trabzonspor’u mağlup etmeyi başaran Hakan Keleş’in taktiğinin ise maçın belirleyicisi olması bekleniyor. Trabzonspor’un deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup ettiği taktikle benzer taktiği kullanan genç hocanın, savunmayı ve orta sahayı kalabalık tutup hızlı adamlarla gol arayacağı düşünülüyor.

KONTRATAKLARLA GOL ARAYACAK

Trabzonspor medyasının, Konyaspor’un maça Yunus Mallı ile başlayacağı iddialarına karşın, Hakan Keleş’in kanatlarda Moreno ve Muriç’i kullanacağı öngörülüyor. Sezona çok formsuz başlayan Yunus Mallı’nın şu ana kadar Konyaspor’a bir skor katkısının olmaması bu ihtimali güçlendiriyor. Hakan Keleş’in ilk yarıyı golsüz berabere bitirip, ikinci yarı kontrataklarla gol araması hedefleniyor.

Etiketler :