Konyaspor'un transfer bilançosu!

Trendyol Süper Lig'de 26 Haziran'da başlayan 2023-2024 Sezonu yaz transfer dönemi resmen sona erdi. Takımlar son takviyesini yaptı. Konyaspor'da 8 oyuncu ile yollar ayrılırken, 9 oyuncu ile kontrat imzaladı. Süper Lig'de ise toplam 495 oyuncu geldi ve 546 oyuncu ile yollar ayrıldı.
Konyaspor'un transfer bilançosu!

Trendyol Süper Lig'de 26 Haziran'da başlayan 2023-2024 Sezonu yaz transfer dönemi resmen sona erdi. Takımlar son takviyesini yaptı. Geçtiğimiz sezonu 8. sırada kapatan Anadolu Kartalı, yeni sezonda ilk 6 hedefiyle başladı. Yeşil beyazlılarda İbrahim Sehic, Mahir Emreli, Alejandro Pozuelo, Mame Diouf, Andreas Bouchalakis, Domagoj Pavicic, Uche Ikpeazu son olarak Kondrad Michalak takımdan ayrıldı.

transfer.jpg

TOPLAM 495 OYUNCU GELDİ
TÜMOSAN Konyaspor'da giden oyuncular sonrası kaleye Paul Bernardoni geçti. Merkez orta sahaya Steven N'Zonzi, sağ kanat için Louka Prip, 10 numaraya Alexandru Cicaldau ve Yunus Mallı, sol kanada Marlos Moreno ile nikah tazelenirken forvete Nelson Oliveira, Emrehan Gedikli ve son saatlerde Gökhan Töre takviyesi geldi. Trendyol Süper Lig'de ise toplam 495 oyuncu imza attı. 546 oyuncu ile yollar ayrıldığı açıklandı.

 Muhabir
Etiketler :