Konyaspor'un transfer bütçesi

2023-2024 Sezonu birinci transfer sezonuna kısa bir süre kala Konyaspor'da transfer için düğmeye basıldı. Başkan Fatih Özgökçen 5 oyuncuyu kadrosunu katmak istediklerini belirtti. Geçen sezonu +6.56 Milyon Euro artıda kapatan Konyaspor bu sezon da bonservisi elinde olan oyunculara gidecek.
Konyaspor'un transfer bütçesi

Konyaspor'da transfer heyecanı başladı. Yeşil beyazlılarda bu sezon geçen sezona göre transfer hareketliliği daha az olacağı düşünülmesine karşın Başkan Fatih Özgökçen, önceki gün federasyon seçimi için gittiği Ankara'da camiaya transfer müjdesi verdi ve Stanojevic'in isteği doğrultusunda 5 ismi kadrosuna katmak istediğini belirtmişti. Konyaspor +6.56 Milyon Euro bütçe ile sezonu açacak.

transfer-001.jpg

BÜTÇE ARTI KAPATMIŞTI

Transfer bilançosuna bakıldığında Anadolu Kartalı 2022-2023 sezonunda toplam 7.75 Milyon Euro gelir sağladıktan sonra 1.20 Milyon Euro transfere para harcadı ve sezona artıda giren sınırlı kulüplerinden birisi olmuştu. Konyaspor geçen sezon 25 oyuncu gönderdi ve 27 oyuncu kadrosuna kattı. Yeşil beyazlı yönetim geçen sezon olduğu gibi bu sezonda bonservisi olmayan oyuncu transferine öncelik verecek.

 Muhabir
Etiketler :