Konyaspor'un transfer gündemi yoğun!

Konyaspor'un Altay'dan kadrosuna katmak istediği Kazımcan Karataş için pazarlıklar sürüyor
Konyaspor'un transfer gündemi yoğun!

Yeşil-beyazlı yönetimin genç oyuncu için Altay kulübüne 600 bin Euro teklif ederken, İzmir ekibi bu satıştan 1 milyon Euro kazanç elde etmek istiyor. Görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, bu transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. Konyaspor yönetiminin gündeminde olan Cebrail, Robert Muriç, Orduspor 1967'nin formasını giyen genç savunmacı Kadir Seven ve Eupen'de forma giyen Konan N'Diri ile de temas halinde olduğu iddia edildi.

Konyaspor'da başarılı bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için gelen teklifler değerlendiriliyor. Beşiktaş Kulübünün kadrosuna katmak istediği Abdülkerim için 2 milyonluk teklifini para artı futbolcu olarak yeşil-beyazlı kulübe sunduğu kaydedildi. 5 milyon Euro isteyen Konyaspor kulübü ise teklifi değerlendirmeye alırken, son kararı genç futbolcunun vereceği öğrenildi.

Ayrıca İtalya ekibi Udinese’nin Amir Hadziahmetovic için Konyaspor kulübüne sunduğu 3 milyon Euro’luk teklifi yükseltmeye hazırlandığı öğrenilirken, yeşil-beyazlı kulüp 6 milyon bonservis belirledi.