Konyaspor'un transfer raporu!

Konyaspor ara transfer dönemini en hızlı geçiren takımlardan bir tanesi oldu. Anadolu Kartalı'nda yönetim ateş hattından çıkmak için kadroyu güçlendirme çalışması yaptı. Anadolu Kartalı'nın 2023-2024 transferleri ve gelen-gidenler raporu.
Konyaspor'un transfer raporu!

Konyaspor ara transfer dönemini en hızlı geçiren takımlardan bir tanesi oldu. Anadolu Kartalı'nda yönetim ateş hattından çıkmak için kadroyu güçlendirme çalışması yaptı. Ligde ara tescil döneminin en çok transfer yapan 3. takımı olan yeşil beyazlılar, kaleden hücum hattına kadar tüm bloklarda kadrosunu genişletti. TÜMOSAN Konyaspor 2023-2024 kış transfer döneminde 8 futbolcuya imza attırdı.

konyaspor-transfer.jpg


GELENLER-GİDENLER

Konyaspor; Jakub Slowik (kaleci) Filip Damjanovic (stoper) Alassane NDao (orta saha) Valon Ethemi (kanat-forvet) Emmanuel Boateng (merkez orta saha) Bouly Sambou (forvet)Teenage Hadebe (stoper) ve Anderson Niangbo (10 numara) ile anlaşıldı. Anadolu Kartalı'nda Paul Bernardoni, Nelson Oliveira, Francisco Calvo, Ata Berk Karababa (kiralık)Emrehan Gedikli (kiralık) ve Robert Muric ile yollar ayrıldı.

 Muhabir
Etiketler :