Konyaspor'un transfer rotası!

Konyaspor forvet transferi Bouly Sambou'yu resmi olarak açıklaması bekleniyor. Ara transferde 6 futbolcu ile el sıkışan Anadolu Kartalı, transferin geri kalan sürecinde vites küçültmesi bekleniyor. Son bilgilere en fazla 1 oyuncu daha imza atabilir.
Konyaspor'un transfer rotası!

Ara transferi döneminin hızlı takımlarından bir tanesi olan Konyaspor, forvet transferi için Bouly Junior Sambou ile prensipte anlaştı. Senegalli futbolcunun resmi imza atmasıyla birlikte Anadolu Kartalı, 6. transferini duyuracak. Yeşil beyazlılarda Adil Demirbağ, Muhammet Demir ve Gökhan Töre'nin takıma katılmasıyla birlikte kadro genişliğinin sağlanması bekleniyor. Konyaspor transferde acele etmeyecek.

transfer.jpg

1 TRANSFER YAPILABİLİR

Anadolu Kartalı stoper transferi için çalışmalarına devam ediyor ancak Adil Demirbağ'ın dönmesi, Filip Damjanovic transferi ve Uğurcan Yazğılı'nın savunma oynama özelliği sonrasında stoper için fırsat transferi aranacak. Alınan son bilgilere Konyaspor uygun şartların oluşması durumunda 1 transfer daha yaparak transfer dönemini kapatması bekleniyor. Ara transfer dönemi 9 Şubat'ta sona erecek.

 Muhabir
Etiketler :