Konyaspor'un yeni transferi Deni Milosevic çok mutlu

Atiker Konyaspor'un dış transferde 3 yıllık sözleşme imzaladığı 21 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Deni Milosevic yeşil beyazlı kulübe transferinden dolayı mutlu olduğunu belirtirken amacının yeni sezonda takım başarısına katkı sağlamak olduğunu söyl
Konyaspor'un yeni transferi Deni Milosevic çok mutlu

Deni Milosevic, "Bu muhteşem stadyumu görmek benim daha da heyecanlanmama sebep oldu. Konyaspor'un büyük bir kulüp olduğunu biliyorum ve burada olduğum için, bu ekibin bir parçası olacağım için mutluyum dedi.

Transfer sürecini değerlendiren Deni Milosevic, "Belçika'da sezonun tamamlanmasının ardından Bosna Hersek'te olan ailemin yanına döndüm. Kulübün benimle transfer konusunda ilgilendiğini biliyordum. Daha sonra transfer teklifi geldi. Babam ve menajerim yöneticilerle görüşmelerde bulundu. İki gün süren görüşmeler sonunda anlaşmaya vardık ve sözleşme imzaladık" diye konuştu.

Konyaspor'da forma giyen Riad Bajic ve Amir Hadziahmetovic'i yakından tanıdığını sözlerine ekleyen Deni Milosevic, "İkisi de iyi oyuncular. Zaten U21 milli takımında birlikte oyunuyorduk. Şimdi burada yine birlikteyiz. Umarım iyi işler yaparız ve takım başarısına katkımız olur. Tek düşüncemiz bu" dedi.

Deni Milosevic, Atiker Konyaspor'un yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğini belirterek, "Takımımızın evinde iyi maçlar oynadığını biliyorum. Geride bıraktığımız sezonda özellikle iç saha maçlarında çok iyi bir performans sergilendiği ve başarılı bir sezon sezon geçirildiği ortada. Ben ve takım arkadaşlarım yeni sezonda bir önceki sezondan daha başarılı bir performans sergilemeliyiz. Bu hem lig, hem de UEFA Avrupa Ligi için geçerli" diye konuştu.