Konyaspor’un yenilmezlik serisi devam etti

İttifak Holding Konyaspor'da yenilmezlik serisi devam ediyor. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ligde dördüncü maçına Başakşehir karşıısnda çıkan ve 1-1 beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar namağlup serisini 4 maça çıkardı.
Konyaspor’un yenilmezlik serisi devam etti

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında İstanbul'da karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile yenilmezlik serisini devam ettirdi. Palut yönetiminde ilk maçına sahasında Denizlispor karşısında çıkan ve 2-0 kazanan Anadolu Kartalı, bir sonraki hafta da deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenmeyi başarmıştı. 27. haftada sahasında Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar, son maçında Başaşehir deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek namağlup serisini 4 maça çıkarmış oldu.

BU SEZONKİ EN UZUN SERİ

Yeşil beyazlılar bu sezon en fazla 4 maç üst üste yenilmezlik serisi yakaladı. Sezona başladığı Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ilk 4 maçını kaybetmeyen ve 1 galibiyet 3 beraberlik elde ederek seri yakalayan yeşil beyazlılar, 6. hafta maçında Gaziantep FK'ye yenilerek bu serisini sonlandırmıştı. İlhan Palut da Kartal gibi ilk 4 maçını kaybetmedi. Konyaspor, bir sonraki maçında sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe karşısında mağlup olmazsa namağlup unvanını 5 maça çıkararak bu sezonki en uzun yenilmezlik serisini elde etmiş olacak. İttifak Holding Konyaspor ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Lig 29. hafta maçı 8 Mart Pazartesi günü Konya'da oynanacak ve maç saat 19.00'da başlayacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ