Konyaspor'un zorlu fikstürü!

Rizespor maçına farklı umutlarla çıkan ve maçın son bölümüne kadar rakibinin önünde giren Konyaspor, 4 dakikada kalesinde gördüğü 2 golle hayal kırıklığına uğradı. Yeşil beyazlılar ikinci milli ara öncesi 3 maça çıkacak ve ikisini deplasmanda oynayacak.
Konyaspor'un zorlu fikstürü!

Anadolu Kartalı’nda rüzgar terse döndü. Yeşil beyazlılarda maçın son dakikalarına önde giren ve ilk kez 3’te 3 galibiyet almaya çok yaklaşan Konyaspor, 4 dakikada yenen 2 golle moraller bozuldu. İç saha avantajını kaybeden yeşil beyazlılar, ikinci milli ara öncesi 3 maça çıkacak. Aleksandar Stanojevic’in ekibi 19 günde oynayacağı fikstür, 24 Eylül’de Başkent’te Ankaragücü ile başlayacak.

umut.jpgSTANOJEVİC UMUT DAĞITTI
Aleksandar Stanojevic, “Yarın yeni bir gün ve toparlanacağız” mesajıyla umut dağıtmasına karşın yeşil beyazlılar Ankara deplasmanı sonrasında içeride 1 Ekim’de Beşiktaş’ı konuk edecek. Geçen sezon rakibini ikincilikten eden Konyaspor, iç saha avantajını kullanmaya çalışacak. Konyaspor 8 Ekim’de Hatayspor ile dışarıda karşılaşacak. Anadolu Kartalı ardından milli arada 13 gün maç yapmayacak.

 Muhabir
Etiketler :