Konyasspor’dan tempolu hazırlık

Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasını BAY geçecek İttifak Holding Konyaspor’da tempo arttı. Gelecek hafta Gençlerbirliği karşılaşmasıyla ilk maçına çıkacak olan yeşil beyazlılar, Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz nezaretinde yoğun tempoda çalıştı.
Konyasspor’dan tempolu hazırlık

1.haftasını BAY geçeceği 2020-2021 Sezonu’nun 2. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacak İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam etti. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Bosna Hersek Milli Takımı’ndan dönen oyuncular Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic ve İbrahim Sehic takımdan ayrı olarak çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, topla yapılan çabukluk çalışması ile devam etti. Dar alanda minyatür kalelerde taktik çalışma ve topla oyun yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

SAVAŞ'IN İSMİ BİLDİRİLDİ

Öte yandan yeşil beyazlılarda yeni sezon için oyuncuların lisansları çıkarılmaya başladı. Konyaspor'da ismi TFF'ye bildirilen futbolcular arasında Savaş Polat da yer aldı. Sezon başından beri takıla birlikte çalışan 23 yaşındaki sağ bekin ismi yeni sezon kadrosunda yer aldi. Konyaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Savaş Polat, geçen sezonn ilk yarsında yalnızca Eyüpspor'la oynanan kupa maçında oynamıştı. Genç oyuncu ara transfer döneminde ise kiralık olarak Adanaspor'a gitmişti.