Konya’ya Avrupa’dan geliyor, araba fiyatına satılıyor!

Konya’ya Hollanda’dan gelen bisikletler, büyük ilgi görüyor. Kalitesi, sağlamlığı ve özellikleri dolayısıyla çokça tercih ediliyor.
Konya’ya Avrupa’dan geliyor, araba fiyatına satılıyor!

Konya Tarihi Bedesten Çarşısı, Yılanlı Medrese içerisinde bisiklet satışı yapan Eşref Altınok, Avrupa bisikletlerini Konyalılarla buluşturuyor.

bisiklet-4.jpg

‘AVRUPA BİSİKLETLERİ SATIYORUM’

Satışını yaptığı bisikletlerden bahseden Altınok, “Avrupa bisikletlerini alıp, satıyorum. Hollanda’da birinci kalite üretim yapılıyor. Elektrikli ve normal modellerimiz var. Konya’da bisiklet yolları çok fazla ve düz bir araziye sahip. Doktorlar tarafından bacakları ağrıyan hastalara tavsiye edilen bisikletlerdendir. Bu yüzden Konyalı vatandaşlar tarafından talep görüyor.” dedi.

bisiklet-1.jpg

‘HAFİF, KALİTELİ VE SAĞLAM’

Bisikletin tercih edildiğini dile getiren Altınok, “Kalitesi, sağlamlığı ve vites dolayısıyla tercih ediliyor. Gövdesi alüminyum veya karbon olduğu için çok hafif. Çok kaliteli, güzel, tercih edilen Türk bisikletleri de var. Gönül ister ki yerli ürünümüzü satalım. Ama maalesef Türkiye’de bisiklet sanayisi oluşmuş değil.” şeklinde konuştu.

bisiklet-3.jpg

‘130 BİN LİRAYA KADAR ÇIKIYOR’

Bisiklet fiyatlarını aktaran Altınok, “Birçok şehre bisiklet satışımız var. Sosyal medya üzerinden karşılıklı güvenle satış yapıyoruz. Bisiklet fiyatlarımız 6 bin liradan başlıyor, 130 bin liraya kadar çıkıyor. Konyalılar bisikleti sever. Masrafsızdır. Herkese de öneriyoruz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :