Korumaz: Sahadaki tablo bizi motive ediyor

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, “Sahadaki tablo bizi motive ediyor. Vatandaşlarımız her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye olan sevgilerini, dualarını dile getiriyorlar” dedi.
Korumaz: Sahadaki tablo bizi motive ediyor

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, seçim çalışmaları kapsamında Karatay'da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Korumaz, Karaaslan Hobi Bahçesi sakinlerini ziyaret etti. Vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye sevgilerini ve dualarını ilettiğini söyleyen Korumaz, “Ziyaret ettiğimiz bütün sakinlerimiz, Hasan Kılca Başkanımıza çok çok teşekkür ettiler. Çünkü herkes Hobi Bahçesi’nden çok memnun ve çok keyif alıyor. Bugün de şansımıza hava çok güzeldi. Bahçelerini ekmek isteyen vatandaşlarımız topraklarını havalandırmaya, tohumlarını hazırlamaya başlamışlar. Biz de hemşehrilerimizi bahçelerinde ziyaret etmiş olduk. Çok da olumlu tepkiler aldık. Bu da bizi çok motive etti. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye olan sevgilerini, dualarını dile getirdiler. Çokça dua aldık. O yüzden benim için çok güzel bir gündü. Buradan çok mutlu ayrılıyoruz” dedi.

‘KONYA ADINA UMUTLUYUZ’

Saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren Saadet Armağan Güleç Korumaz, “AK Parti olarak 15 milletvekili adayımızla, teşkilatımızın tüm kademeleriyle ve tüm üyelerimizle sahada canla, başla çalışıyoruz. Büyük bir heyecan içerisindeyiz. Günlerimiz çok yoğun geçiyor. Yetmiyor, akşamlarımız da çok yoğun geçiyor. Ama çok mutluyuz. Konya adına çok umutluyuz. Cumhurbaşkanımız adına da çok umutluyuz. Geri dönüşler gayet olumlu. Bu da bize çok büyük bir güç veriyor” diye konuştu.

'SON BİR AYI VERİMLİ DEĞERLENDİRDİK'

Saha çalışmalarına başladıkları son bir ay içinde oldukça verimli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Korumaz, “Geçtiğimiz bir ay bizim için olumluydu. Seçim atmosferinden kaynaklı, farklı görüşlerle muhakkak ki karşılaştık. Ama bu da seçimin ve siyaset ortamının getirdiği bir durum. Buna hazırlıklıydık. Hala da hazırlıklıyız. Ama mümkün olduğunca saygı, sevgi ve kardeşlik çerçevesinde bu geri dönüşleri de kendimiz adına olumlu alıyoruz” ifadelerini kullandı.

28-donem-ak-parti-konya-milletvekili-adayi-saadet-armagan-gulec-korumaz-2.jpg

'HALKIMIZIN TEVECCÜHÜYLE KARŞILAŞIYORUZ'

Sahada halkın yüksek teveccühüyle karşılaştıklarını dile getiren Korumaz, “Son düzlükteyiz. Bunun da farkındayız. O yüzden yılmadan, bıkmadan bütün yorgunluklarımızı unutarak cansiperane şekilde sahada birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak halkımızın teveccühüyle karşılandık. Bu doğrultuda seçimin ülkemiz için de Konya'mız için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :