KOSKİ Müşteri Hizmetleri

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü müşteri hizmetleri hakkında bilgiler Konyalı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
KOSKİ Müşteri Hizmetleri

KOSKİ Müşteri hizmetlerine ALO 185 üzerinden ulaşılabiliyor.

KOSKİ MÜŞTERİLERİNE e-RANDEVU KOLAYLIĞI

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 6 Haziran 2022 tarihi itibarıyla e-randevu sistemine geçti.

Artık vatandaşlar “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden randevusunu alıp verilen gün ve saatte KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek işlemlerini tamamlayabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kalite politikası gereği abonelerine en etkin ve güvenilir şekilde hizmet sunmak üzere e-randevu sistemi ile de hizmet vermeye başladı.

KOSKİ Mobil uygulaması, koski.gov.tr web sitesi veya e-Devlet üzerinden aboneliklerini başlatabilen KOSKİ aboneleri, KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelmek zorunda kaldığı işlemler için de büyük bir kolaylığa kavuşuyor.

Artık aboneler, gerek web sayfası üzerinden gerekse Mobil KOSKİ üzerinden randevu alıp verilen gün ve saatte Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek sıra beklemek zorunda kalmadan işlemlerini halledebilecek.

koski-musteri-hizmetleri.jpg

ONLİNE FATURA

E-randevu sisteminin yanı sıra vatandaşlar, “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden üyelik girişi yaparak “Faturamı Oluştur” uygulaması ile kendi aboneliklerine ait sayaç üzerinde güncel endeksini sisteme girerek fatura oluşturabiliyor.

Söz konusu uygulama ile vatandaşlar, kuruma gelmeden hem vakitten tasarruf edebiliyor hem de faturalarını kolayca düzenleyebiliyor.

KOSKİ MÜRACAAT VE İLETİŞİM MERKEZİ (KOMİM)

"Koski Genel Müdürlüğüne yapılan altyapı talebi vb. müracaatların içmesuyu hattı - bağlantısı talebi ve atıksu hattı - bağlantısı talebi müracaatı ile başlayıp planlama, projelendirme, yapım ve diğer süreçler ile devam eden daha sonra da abonelik ile son bulan iş ve işlemlerin takibini sağlayan sistemdir. Bu süreçte yapılan iş ve işlemlerin durumu ile ilgili vatandaşımız bilgilendirilecektir. Ayrıca bu yazılım sayesinde kurum içerisinde müracaat aşaması ile başlayan işler, daire başkanlıkları, şube müdürlükleri, ilgili birimler ve personellere havale yöntemiyle gönderilebilmekte, tamamlanan işler bir sonraki aşamaya aktarılabilmekte, resim, dosya vb. yüklemeler yapılabilmektedir. Bir işin ne aşamada olduğuna dair kısa sorgularla iş takipleri yapılabilmektedir. Bu sayede hem hızlı bir şekilde iş takibi yapılabilecek ve hem de vatandaşa hızlı bilgi verilecektir.

Personellerimiz programı kullanabilmekte ve kendisine tanımlanan yetki çerçevesinde tanımlanan işlerini buradan yürütebilmektedir."

KOSKİ MOBİL MUHTAR BİLGİ HATTI

Tüm muhtar listesi ve mahalleleri sistemimizde kayıtlı bulunuyor. Arıza İhbar Bildirim yapabiliyor; 2 adet fotoğraf çekip ekleyebiliyor, Koordinat bilgisini gönderebiliyor, Arıza türleri arasından seçim yapılıyor, İşemri oluşuyor, SMS alıyor ve İşemri sonuçlanınca muhtar SMS ile bilgilendiriliyor.

KOSKİ VEZNELERİNİN BULUNDUĞU YERLER

Merkez Su Vezneleri
Koski merkez binası
Selçuklu Su Veznesi
Selçuklu Belediyesi
Karatay Su Veznesi
Tarihi Buğday Pazarı İçi

Fatura ödemelerini tüm PTT şubelerine yapabiliyor.

BANKALAR

Online ödeme yapabilecek veya otomatik ödeme talimatı verebilecek bankalar
1-Vakıfbank
2-Finans Bank
3-Türkiye Finans
4-Yapı Kredi
5-Ziraat Bankası
6-ING Bank
7-Halkbank
8-Tekstil Bank
9-TEB - Türk Ekonomi Bankası
10-Albaraka Türk
11-PTT Bank
12-Kuveyt Türk
13-HSBC Bank
14-Şekerbank
15-İş Bankası
16-Denizbank
17-Akbank
18-Alternatif Bank

SUMAT OTOMATİK ÖDEME NOKTALARI

1-Koski Genel Müdürlük Binası (İhsaniye Mh.)
2-Koski Merkez Ek Hizmet Binası (Ferhuniye Mh)
3-Karatay Belediyesi Yanı
4-Kayalı Park Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı Önü
5-Aydınlık
6-Bosna Hersek Mahallesi
7-Akşehir İlçesi

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :