Kritik noktadan uzaklaşma vakti

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 23.hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Kayserispor’a konuk olacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.Zorlu fikstürde sıkıntı bir süreç geçiren yeşil beyazlılar, alt sıralarda hareketlilikten uzaklaşarak alabildiği en fazla puanı alıp kritik noktadan uzaklaşmak istiyor.
Kritik noktadan uzaklaşma vakti

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 23.hafta mücadelesinde 22 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren yeşil beyazlılar, ligin 22 haftası geride kalırken aldığı sonuçlar itibariyle kritik süreç içerisinde bulunuyor. Rakip sarı kırmızılılara karşı üç puana odaklanan İttifak Holding Konyaspor, evinde aldığı sonuçlardan çok dış sahada aldığı galibiyetlerle ön plana çıkıyor. Zorlu fikstürde Kayserispor, Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa ile oynayacak Anadolu Kartalı, bu maçlardan alabildiği en fazla puanı alarak alt sıralardaki hareketlilikten etkilenmemek istiyor.

Konyaspor'da zorlu süreç

İKİ EKSİKLE ÇALIŞTI

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’in 23.haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarında günü öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda tedavisine devam edilen Marin Anicic yer almazken, Faruku Miya ve Ali Karakaya takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştı. Koşu ve topla yapılan ısınma-çabukluk hareketleri ile başlayan antrenman 7’ye 3 ile devam etti. Antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

img18022020144140-a4mqf.png

DEPLASMANDA DAHA İYİ

Süper Lig’in 22 haftası geride kalırken İttifak Holding Konyaspor, aldığı sonuçlarla camia ve taraftarının beklentisini boşa çıkardı. Bu sezon rakiplerine karşı sadece  dört galibiyet alan yeşil beyazlılar, bu karşılaşmaların sadece birinde evinde galip gelirken deplasmanda oynadığı üç maçtan galibiyetle ayrıldı. En son iç saha galibiyeti 29 Eylül’de Kayserispor’a karşı alan Anadolu Kartalı, en son dış saha galibiyetini ise 17 Ocak tarihinde Ankaragücü’ne karşı aldı.

img01022020162918-hyixr.png

KAYSERİSPOR İLE 25.RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor, Kayserispor’a konuk olduğu 24 karşılaşmada aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratan rakip Kayserispor, aldığı sonuçlar itibariyle son sırada yer alırken son haftalarda aldığı puanlarla umutlandı. Rakip sarı kırmızılılara ile 25.kez deplasmanda karşılaşacak Anadolu Kartalı, oynanan 24 mücadeleden sadece üçünde galibiyetle ayrılırken, beş mücadeleden berabere, 16 mücadeledense eli boş döndü. 

20180922-2-32498983-37460661.jpg

• MEHMET SERKAN ŞAFAK / YENİ HABER SPOR