Kritik randevuda eşitlik bozulmadı

TFF 2.Lig Beyaz Grup 24.hafta mücadelesinde sahasında Manisa Futbol Kulübü'nü konuk eden 1922 Konyaspor, karşılaşmayı 3-3’lük eşitlikle tamamladı. Zorlu rakibi karşısında puan çıkartan yeşil beyazlılar, siyah beyazlıları da boş geçmeyerek puanını 25’e çıkarırken 15.sıradaki yerini korudu.
Kritik randevuda eşitlik bozulmadı

1922 Konyaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 24.haftasında iç sahada Manisa Futbol Kulübü'nü konuk etti. Karşılaşmanın 3-3’lük skor ile sonuçlanmasıyla zirve yarışındaki rakibi siyah beyazlılara darbe vuran yeşil beyazlılar, zorlu mücadeleden bir puan çıkartmayı başardı. Selçuk Üniversite 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan maçta her iki takımın golleri de ilk devre de gelirken, alınan bir puanda önemli paya sahip Seddar Karaman iki gol attı. Karaman’ın yanı sıra Seydi Kayasoy’da rakip fileleri bir kez havalandırdı. Kurduğu üstünlüğü koruyamayan yeşil beyazlılar, ikinci yarıda eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve mücadele 3-3 tamamlandı. Alınan bu sonuçla birlikte 1922 Konyaspor, puanını 25'e çıkarırken kendine 14.sıradaki yerini korudu.

1922-konyasporumuz-3-3-manisa-fk-4.jpg

HAFTAYI BİR PUANLA TAMAMLADI

Ligin ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçen 1922 Konyaspor, zorlu Manisa Futbol Kulübü maçından bir puan çıkartmayı başardı. Haftayı rakibine büyük bir darbe vurarak tamamlayan yeşil beyazlılar, rakiplerinin puan aldığı haftada üstünlüğünü koruyamadı ve bir puana razı oldu. Son haftalarda adından bir hayli fazla bahsettiren Seddar Karaman ise yükselişini sürdürürken rakip fileleri iki kez havalandırdı. 

1922-konyasporumuz-3-3-manisa-fk-1.jpg

1922-konyasporumuz-3-3-manisa-fk-2.jpg