KTB’den yardım TIR’ı

Deprem felaketinin yaşandığı Elazığ ve Malatya'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Konya Ticaret Borsası’nın yola çıkardığı yardım TIR’ı bölgeye ulaştı. KTB Başkanı Çevik, “Ülke olarak birlik ve beraberliği elden bırakmamalıyız” dedi.
KTB’den yardım TIR’ı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un çağrısı üzerine AFAD koordinasyonunda 81 ildeki oda ve borsa, depremzedeler için seferber oldu.

Deprem sonrası harekete geçen Konya Ticaret Borsası (KTB)’nin, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bölgeye gönderdiği bir TIR dolusu gıda malzemesi,  AFAD koordinasyon merkezlerine ulaştı.

Deprem felaketi yaşayan vatandaşlara yanlarında olduğumuzu hissettirmek için yardım TIR’ını yola çıkardıklarını belirten Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, “Ülke olarak birlik ve beraberliği elden bırakmamalıyız” dedi.

ktb-huseyin-cevik.JPG

KTB Başkanı Çevik, “Merkez üssü Elazığ olan ve çevre illerden de hissedilen deprem hepimizi derinden etkilemiş ve üzmüştür. Ülke olarak bu felaketi de yine birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Kardeşlerimizin bu kış günlerinde barınma, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak adına milletimizin gösterdiği seferberlik gurur vericidir. Allah, hepsinden razı olsun. Konya Ticaret Borsası olarak bölgedeki yaraların sarılması için her zaman yardıma hazırız. Depremde hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum” dedi.

ktb-1.jpg