KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sade'den 23 Nisan mesajı

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. kuruluş yıl dönümü ve...
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sade'den 23 Nisan mesajı

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Sade, yaptığı yazılı açıklamada, 23 Nisan 1920 tarihinin, Türk milletinin, bağımsızlık mücadelesini dünyaya ilan ettiği, şanlı bir tarih olduğunu belirtti.

KTO Karatay Üniversitesi olarak çocukların ve gençlerin yetişmesinde pay sahibi olabilmek için var güçle çalıştıklarını vurgulayan Sade, şunları kaydetti:

"Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde öğrencilerimizin öğrenme süreçlerinin kesintiye uğramaması için uzaktan öğretim sürecini bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde uygulamaya koyarak, eğitimin canlı olarak hız kesmeden devam etmesini sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. KTO Karatay Üniversitesi, bugün olduğu gibi gelecekte de ilimde ve bilimde öncü idealleri doğrultusunda var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Bu vesileyle İstiklâl Savaşımızın Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. KTO Karatay Üniversitesi adına medeniyetimizin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarımız ile tüm dünya çocuklarının barış, sevgi, sağlık ve huzur dolu bir dünyada yaşamaları temennisi ile aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: