KTO Karatay’ın Kapıları “Açık Kampüs Dijital” projesi ile liseli öğrencilere açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, son zamanlarda ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle genel hayatı etkileyen şartların iyileştirilmesine ve sosyo-psikolojik etkilerin en aza indirilmesine katkı sağlamak amacıyla “Açık Kampüs Dijital” Projesini hayata geçiriyor. 02-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçekleşecek proje ile YKS öğrencileri, üniversite yaşamı hakkında daha fazla bilgi sahibi olacak ve akademik dünyayı daha yakından tanıma fırsatı bulacak.
KTO Karatay’ın Kapıları “Açık Kampüs Dijital” projesi ile liseli öğrencilere açılıyor

Tüm Etkinlikler, Liseli Öğrencilerin Katılımına Açık Olacak

KTO Karatay Üniversitesi tarafından düzenlenecek “Açık Kampüs Dijital” Projesi ile deprem bölgesi başta olmak üzere tüm lise öğrencileri için üniversite kampüsünde bulunan bütün imkanlar dijital dünyada da öğrencilerin kullanımına açılacak. Proje ile birlikte öğrenciler, fenomenlerle görüşerek başarı öykülerini dinleyebilecek, online eğitim koçları ile YKS öncesinde son taktikleri gözden geçirebilecek, YKS'ye dair çözemedikleri soruları uzman kişilere sorabilecek, seminerlerle geleceğin mesleklerini keşfedebilecek, akademik konularda akademisyenlerden yanıt alabilecek, motivasyon seminerleriyle başarılarını artırabilecek, "Kendini Yalnız Hissetme" ve "Online Eğitim Koçu ile YKS Öncesi Son Taktikler" gibi bireysel etkinliklere de katılabilecek.

Liseli Öğrenciler, Üniversite Yaşamını Daha Yakından Tanıma Fırsatı Bulacak

“Açık Kampüs Dijital” Projesi ile öğrenciler, üniversite kampüsünde bulunan imkanlara erişim sağlayarak kendilerini geliştirebilecek ve başarılarını arttırabilecek. Deprem bölgesindeki öğrencilerin bu zorlu süreçte psikolojik destek almasına da olanak sağlayacak olan proje, öğrencilerin geleceğe daha hazırlıklı bir şekilde adım atmalarına yardımcı olacak. Üniversite öğrencileri ile bir araya gelme fırsatı bulacak olan liseli öğrenciler, üniversite yaşamını onların gözünden dinleyerek akademik dünyayı ve üniversite hayatını daha yakından tanıyacak ve kendilerini geliştirmek için gerekli motivasyonu yakalayacak.

Liseli Öğrenciler Hem Eğlenecek Hem Öğrenecek

02-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçekleşecek “Açık Kampüs Dijital” Projesinde sunulan birçok etkinlik ile birlikte, öğrenciler hem eğlenerek hem de öğrenerek geleceğe daha hazırlıklı ve yüksek motivasyonlu bir şekilde adım atacak. Programa dair detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru yapmak için https://acikkampus.karatay.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

Etiketler :