KTO 'Kız Kardeşim' projesine ev sahipliği yapıyor

KTO 'Kız Kardeşim' projesine ev sahipliği yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Coca Cola Türkiye işbirliğinde yürütülen "Kız Kardeşim" projesinin Kayseri ayağı, Kayseri Ticaret Odası ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde başladı.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında düzenlenen açılış toplantısında, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Dr. Işıl Keskin Şahan, çalışmalar hakkında bilgi sundu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Hiçyılmaz, törende yaptığı konuşmada, kadınların Türkiye ekonomisine katkı sağlamaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Bu kapsamda, Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu ile hem kadınların becerilerini artırmak hem de önlerini açmak için destek olduklarını ifade eden Hiçyılmaz, "Kadınlarımızın hem kendi ekonomilerine katkı sağlamaları bakımından hem ilimize ve ülkemize ekonomik manada katkı sunmaları adına düzenlenen bu programın benzerini geçen yıl da düzenledik ve çok da başarılı sonuçlar elde ettik" ifadelerini kullandı.

Açılış toplantısına, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Ayşe Sevinç TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Bakmadan Geçme