Kulüplerden yeni projeler, Konyaspor'dan adım bekleniyor

Kulüpler taraftarlarını stadyuma çekmeye çalışıyor. Süper Lig’de 2 hafta geride kalırken camialar kadın, öğrenci ve aileler için bilet fiyatlarında kampanya çalışması üretiyor. İstanbulspor maçı 5 bin izlenirken, yeşil beyazlılar da proje düşünüyor.
Kulüplerden yeni projeler, Konyaspor'dan adım bekleniyor

Futbolda maçlara olan ilginin azlığı kulüpleri düşündürüyor. Taraftarların maça gidiş masraflarının artması ve futbol kaliteleri düşünüldüğünde takımlarına gönül veren vatandaşlar stadyumdan uzak duruyorlar. Özellikle İstanbul takımlarının lige koyduğu ambargo sonrasında stadyumların boşluğu dikkat çekiyor. Konyaspor’da da durum farklı değil. Yeşil beyazlıların son maçını 5 bin kişi izledi.

yeni-arayislara-gidildi-1.png

AİLE TRİBÜNÜ PROJESİ
Camialar taraftarları stadyuma çekmek için arayışlara girdiler. Antalyaspor takımı Konyaspor maçı öncesi kadın ve öğrenci taraftarlara maç biletlerinin yüzde 50 indirimli verileceğini açıklamıştı. Başakşehir takımı ise sahasında oynadıkları Karagümrük maçında “aile tribünü” projesini başlattı. Turuncu mavililer stadyuma çocuk alanları oluşturdu. Konyaspor’dan da yeni adımlar bekleniyor.

yeni-arayislara-gidildi-2.png

yeni-arayislara-gidildi-3.png

 Muhabir
Etiketler :