Kurban Bayramı tedbirleri alındı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını...
Kurban Bayramı tedbirleri alındı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.

Aslaner, yaptığı yazılı açıklamada, bayram tatili süresince sağlık hizmetlerinin acil servisteki görevli hekim tarafından, ambulans hizmetlerinin de 112 Acil Servis tarafından yerine getirileceğini ifade etti.

Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimlerin yapılacağını ve Belediye Veteriner Müdürlüğü tarafından kesintisiz hizmet verileceğini aktaran Aslaner, şunları kaydetti:

"Veteriner Müdürlüğünce kurban kestirecek olan vatandaşlarımıza 15 personelle kesintisiz olarak hizmet verilecek. Vatandaşlarımız belediye hizmetleri ile ilgili olarak tatil süresince Alo 153 ve Alo 185, herhangi bir yangın olayına karşı Alo 110 ve 213 11 11 nolu telefonları arayabilirler. Bayram tatilinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde gerekli her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğünün asayiş ve trafik hizmetleriyle ilgili konularda Alo 155 Polis İmdat telefonu, asayişle ilgili konularda jandarma bölgesinde Alo 156 Jandarma İmdat telefonu ile iletişim sağlanacaktır."

Kaynak: