Kursiyerler yaptıkları ürünleri ihtiyaçlı çocuklara bağışladı

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde açılan aile destek merkezinde kurs gören kadınlar,...
Kursiyerler yaptıkları ürünleri ihtiyaçlı çocuklara bağışladı

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde açılan aile destek merkezinde kurs gören kadınlar, yaptıkları ürünleri ihtiyaçlı ailelere bağışladı.

Aile destek merkezinde devam eden meslek edindirme kurslarına katılan kadınlar, yaptıkları çocuk kıyafetlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere SYDV yetkililerine teslim etti.

SYDV Müdürü Hasan Olum, bağışta bulunan kursiyerlere örnek davranışları dolayısıyla teşekkür ederek, "Kursiyerlerimizden Allah razı olsun. Bu duyarlılıkları dolayısıyla kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kursiyerlerden Naima Şahin de kurslarda hem meslek öğrendiklerini hem de iyi dostluklar edindiklerini söyledi.

Merkezin faaliyetlerinden çok memnun kaldıklarını vurgulayan Şahin, "Kış mevsimi dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına verilmek üzere kışlık elbise, kazak ve benzeri dokumalarda bulunduk. Buna kış mevsimi süresince devam edeceğiz. Kışın çocukların üşümemesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." diye konuştu.




Kaynak: