Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi 2023 ne zaman başlayacak? Televizyonda mı Dijital Platformda mı yayınlanacak? Kurtlar Vadisi yeni sezon tarihi açıklandı mı?
Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak sorusunun cevabı yıllara damga vurmuş dizinin sevenleri tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ını canlandıran Necati Şaşmaz güzel haberi duyurmuştu. Peki Kurtlar Vadisi 2023 ne zaman başlayacak? Televizyonda mı Dijital Platformda mı yayınlanacak? Kurtlar Vadisi yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlama haberini vermesinin hemen ardından sevenleri detaylarını araştırmaya başladı. Kurtlar Vadisi çalışmaları için ocak ayını işaret eden Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için." demişti. Peki Kurtlar Vadisi 2023 ne zaman başlayacak? Televizyonda mı Dijital Platformda mı yayınlanacak?.

KURTLAR VADİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağına dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Konuya ilişkin gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, bir tv programında "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti." diye konuşurken, "Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak." dedi..

"OCAK AYINDA BAŞLIYORUZ"

Kurtlar Vadisi çalışmaları için ocak ayını işaret eden Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için." Dedi.

KURTLAR VADİSİ KONUSU

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla yayımlanmaya başlayan aksiyon, dram ve politik türündeki Türk televizyon dizisidir. 4 sezondan ve 97 bölümden oluşmaktadır.

Sezonunda (ilk 20 bölüm) çarşamba günleri sonrasındaysa perşembe günleri yayımlanmıştır. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayımlanmıştır. Son sezonundaysa 4 milyon dolar karşılığında Kanal D'ye transfer olmuştur...

Bu yönüyle Türk televizyonunda bir ilktir. 29 Aralık 2005 tarihinde yayınlanan 97. bölümüyle final yaparak sona ermiştir.

TELEVİZYONDA MI, DİJİTAL PLATFORMDA MI YAYINLANACAK?

Kurtlar Vadisi dizisinin takipçileri dizinin yeni sezonunu heyecanla beklerken, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Necati Şaşmaz, dizinin bir dijital platformda yayınlanacağı sinyalini de verdi.

Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümlerinin Netflix, Exxen, Disney Plus veya BluTV'de yayınlanacağı düşünülüyor. Dizinin sıkı takipçileri yeni bölümleri sabırsızlıkla beklerken, dizinin ocak ayından itibaren izleyiciyle buluşması bekleniyor..

DİZİDE YER ALMASI İSTENEN ANA KARAKTERLER

Raci Şaşmaz / Necati Şaşmaz Ali Candan / Polat Alemdar - Aslan Akbey - tarafından eğitilen bir devlet ajanıdır.

Özgü Namal - Elif Eylül - Polat Alemdar'ın sevgilisidir. Avukattır.

Selçuk Yöntem - Aslan Akbey - Polat Alemdar'ın akıl hocasıdır. KGT'nin başkanıdır. Doğu Eşrefoğlu tarafından eğitilmiştir.

Oktay Kaynarca - Süleyman Çakır - Mafya babasıdır. Polat'ın can dostu ve ortağıdır.

Gürkan Uygun - Memati Baş Süleyman Çakır'ın sağ koludur.

Kenan Çoban - Abdülhey Çoban Polat Alemdar'ın adamıdır.

Erhan Ufak - Güllü Erhan/Erhan Ufuk Seyfo Dayı'nın yeğenidir.

İpek Tenolcay - Nesrin Çakır Süleyman Çakır'ın karısı ve Laz Ziya'nın kızıdır.

Seray Sever - Derya Çakır Süleyman Çakır'ın kız kardeşidir.

Müge Ulusoy - Meral Yılmaz Nesrin Çakır'ın kardeşi ve Laz Ziya'nın kızıdır.

Hande Kazanova - Canan Çavan Elif'in arkadaşıdır. Avukattır.

Begüm Kütük Yaşaroğlu - Safiye Karahanlı Mehmet Karahanlı'nın kızıdır.

Güven Hokna - Nergiz Karahanlı Mehmet Karahanlı'nın eşi ve Safiye'nin annesidir.

Etiketler :