Kurum: Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz

ANADOLU Aslanları İş adamları Derneği'ni (ASKON) ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız. Yine; yollarında, caddelerinde ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, duraksamayacağız. Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz" dedi.
Kurum: Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Zeytinburnu'nda bulunan ASKON'nu ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Kurum'a eşlik etti. Kurum'u merkezde ASKON Başkanı Orhan Aydın karşıladı. Murat Kurum'un konuşması öncesi bir tanıtım filmi gösterimi yapıldı, daha sonra Kurum konuşma gerçekleştirdi. Kurum'un konuşmasının henüz başında sahneye bir kedi girdi. Konuşmasına ara veren Kurum "Şimdi kedi geldi yine diyecekler ki reklam çekiyor, kendiliğinden geldi" sözleriyle salondakileri güldürdü.

​​​​​​​​​​​​​​

"SOKAKLARI HUZUR VE GÜVENLE DOLANA KADAR DURMAYACAĞIZ"

Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız. Bu güzel şehri baştan aşağı sanayisiyle, konutlarıyla afetlere karşı dirençli hale getireceğiz. Annelerimizin, yavrularımızın yüreğindeki endişeyi, korkuyu söküp atacağız. Yine; yollarında, caddelerinde ulaşım çilesi bitene kadar, sokakları huzur ve güvenle dolana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, duraksamayacağız. Her İstanbullunun hayatından 3,5 yıl çalan trafik çilesini bitireceğiz" dedi.

"BU GÜZEL ŞEHRİ OYUN ALANINA DÖNÜŞTÜRENLERDEN OLMAYACAĞIZ"

Kurum, "Bu güzel şehri, 5 yıl boyunca bir oyun alanına dönüştürenlerden olmayacağız. Sadece İstanbul diyenlerden, milletin derdiyle dertlenenlerden olacağız. Gözlerimizi; "evimi nasıl güvenli yaparım? Evime işime nasıl erken varırım?" diyen bu aziz milletin gözlerinden ayırmayacağız. Ellerimizi "bu karmaşadan nasıl kurtulurum? Nasıl huzurlu bir mahallem olur." diye kara kara düşünen bu milletin ellerinden ayırmayacağız. Tüm İstanbullularla dost olacağız, yoldaş olacağız, kardeş olacağız. Yeniden İstanbul'u bu anlayışla, bu duruşla, bu şuurla; hep birlikte en güçlü şekilde ayağa kaldıracağız. Ben buradan sizlere, iş dünyamıza ve İstanbullu kardeşlerimize bu sözü veriyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:DHA

Etiketler :