Latif Selvi: Kolları sıvayıp hizmete devam diyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, “İnşallah ümidimiz ve beklentimiz, milletimizle beraber kenetlenerek yol yürümek. Ülkemizin geleceği ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasındaki hedeflerimizi gerçekleştirmek için kolları sıvayıp ‘hizmete devam’ diyoruz” dedi.
Latif Selvi: Kolları sıvayıp hizmete devam diyoruz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu’da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Marangozlar Sanayi esnafına ziyarette bulunan Selvi, sahada AK Parti’ye olan teveccühün kendilerini memnun ettiğini dile getirdi. Latif Selvi, “AK Parti teşkilatları olarak il başkan yardımcımız, Selçuklu ilçe başkanımız ve teşkilatımızda görevli gençlerimizden, hanımlarımızdan ve beylerimizden oluşan ekibimizle birlikte marangozlar ve mobilyacıların olduğu bölgede seçim çalışmamızı yapıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız ziyaretlerde esnaf arkadaşlarımızın partimize olan büyük teveccühüne şahit olduk. Bugün de ‘AK Parti olarak yeni dönemde ne yapmak istiyoruz ve bugüne kadar neleri başardık’ konularımızı esnaflarımızla görüşüp değerlendirdik” dedi.

whatsapp-gorsel-2023-04-28-saat-19-16-57-001.jpg

‘14 MAYIS’TA HEDEFİ YAKALAMAK İSTİYORUZ’

14 Mayıs günü hedeflerine ulaşmak istediklerini vurgulayan Latif Selvi, “AK Parti olarak milletimizin teveccühüyle iktidara yürüdüğümüz 14 Mayıs’ta inşallah hep birlikte hedefi yakalamak istiyoruz. Bu anlamda da hemşerilerimizin bugüne kadar ziyaret ettiğimiz her yerde büyük teveccühüne şahit olduk. İnşallah bundan sonra ziyaret edeceğimiz yerlerde de aynı ilgiyi görürüz. Çalışmalarımızı akşam saatlerine kadar ziyaretler şeklinde sürdürüyoruz” diye konuştu.

‘KENETLENEREK YOL YÜRÜYECEĞİZ’

‘İnşallah ümidimiz ve beklentimiz, milletimizle beraber kenetlenerek yol yürümektir’ diyen Selvi, “Ülkemizin geleceği ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasındaki hedeflerimizi gerçekleştirmek için kolları sıvayıp ‘hizmete devam’ diyoruz. Doğru zamanda, doğru adamla, doğru yolda ilerlemek suretiyle inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız. Ülkemizi bugünlere getiren lider kadro, inşallah bunu taçlandıracak” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2023-04-28-saat-19-16-54-001.jpg

‘TÜRKİYE’Yİ OLMASI GEREKTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ’

Gelecek vizyonuyla Türkiye’yi hak ettiği yere taşıyacaklarını belirten Latif Selvi, sözlerini şöyle tamamladı: “Dünyada lider ülkeler kategorisinde Türkiye’nin olduğu ve her yönüyle mazlum toplumlarının ümidi, ışığı olan Türkiye’nin gelecek vizyonu itibariyle de onların sıkıntılarından arındıran ve onlarla birlikte kenetlenmiş bir yönetim inşasını gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah hedeflediğimiz olur ve Türkiye bugüne kadar kat ettiği mesafeyi dikkate aldığımızda, olması gereken yere taşınacaktır diye düşünüyorum.”

Etiketler :