Leyla Şahin Usta, Afyonkarahisar teşkilatıyla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, dünyada artan küresel krize, sorunlara çözüm üretemeyen sistemler ve liderlerle bir mücadele halinde olunduğunu belirterek, "Bugün dünyadaki küresel krizlere çözüm üreten tek ülke ve lider var. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ve onun AK Parti teşkilatlarıdır." dedi.
Leyla Şahin Usta, Afyonkarahisar teşkilatıyla buluştu

Leyla Şahin Usta, Afyonkarahisar Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu'nda "Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı"nda, Türkiye yüzyılının iddialı bir çıkış olduğunu, AK Partinin 20 yıllık iktidarı boyunca her zaman bu iddiasını ortaya koyduğunu söyledi.

Partisinin ülke için hizmet ve eser siyaseti üretmeye çalışarak eski Türkiye'yi kapatıp yeni bir Türkiye yapma çabasına hizmet ettiğini aktaran Usta, "Cumhuriyet'in 100'üncü yılı 2023 ile beraber dünyada da yeni bir Türkiye yüzyılının başlangıcı olacak. Türkiye yüzyılını da hemen şimdi başlattık. Dünyada artan küresel kriz ve sorunlara çözüm üretemeyen sistemler ile liderlerle bir mücadele halindeyiz. Bugün dünyadaki küresel krizlere çözüm üreten tek ülke ve lider var. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ve onun AK Parti teşkilatlarıdır." ifadesini kullandı.

leyla-sahin-usta-afyonkarahisar-2.jpg

“ZALİM BİR DÜNYAYLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Usta, dünya tarihine bakıldığında 19'uncu yüzyılın Avrupa, 20'inci yüzyılın ABD'nin olduğunu belirterek, 21'inci yüzyılın ise Türkiye yüzyılı olacağına, canı gönülden gerçekleştireceklerine inandıklarını dile getirdi.

•HATİCE DURSUN

Etiketler :