Leyla Şahin Usta: Konya’mız için çalışıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Sarayönü ilçesini ziyaret etti. Usta, “Konya’mız için çalışıyoruz” dedi.
Leyla Şahin Usta: Konya’mız için çalışıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Sarayönü ilçesini ziyaret etti. İlçedeki ilk durağı Sarayönü Belediyesi olan Usta burada Belediye Başkanı Nafiz Solak ile görüştü. Başkan Solak, Milletvekili Usta’ya ilçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Usta daha sonra Belediye Başkanı Nafiz Solak ve İlçe Koordinatörü Kazım Küçükçöğen ile birlikte İlçe Başkanlığını ziyaret ederek göreve yeni başlayan Başkan Gamze Karacan ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

USTA, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

“Konya’mız için çalışıyoruz” diyen Milletvekili Usta, “26 mahallemizin muhtarı, ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. İlçemizde, mahallelerimizde devam eden ve planlanan çalışmalarımızı istişare ettik” açıklamasında bulundu.  Sağlık Sen Konya Başkanı ve Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Uzunay'ı da ziyaret eden Usta, sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Usta, emekleri ve çabaları için sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

usta-konyamiz-icin-calisiyoruz-6.jpg

usta-konyamiz-icin-calisiyoruz-5.jpg

usta-konyamiz-icin-calisiyoruz-4.jpg

usta-konyamiz-icin-calisiyoruz-3.jpg

usta-konyamiz-icin-calisiyoruz-2.jpg

usta-konyamiz-icin-calisiyoruz-1.jpg