Leyla Şahin Usta taziyeleri kabul etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, babası Alaaddin Şahin’in vefatının ardından Konya’da Meram Belediyesi Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde taziyeleri kabul etti.
Leyla Şahin Usta taziyeleri kabul etti

Programda, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından Kur’an tilaveti okunurken, programa çok sayıda isim katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, babası Alaaddin Şahin’in vefatının ardından Konya’da taziyeleri kabul etti.

leyla-sahin-usta-1-001.jpg

Türkiye’de sivil toplum ve dernek çalışmaları konusunda öncülük edip genç nesille ilgili önemli çalışmalara imza atan isimlerden biri olan ve çok sayıda hafızın yetiştirilmesinde emekleri olan Alaaddin Şahin için, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından okunan Kur’an tilavetinin ardından dualar edildi. Meram Belediyesi Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti’nin Konya’da önde gelen isimleri, bürokratlar, iş adamları ve Şahin ailesinin yakınları katıldı. Leyla Şahin Usta, Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde aile üyeleri ve yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul etti.

leyla-sahin-usta-3.jpg

leyla-sahin-usta-2-001.jpg

leyla-sahin-usta-4.jpg

leyla-sahin-usta-6.jpg

leyla-sahin-usta-7.jpg

leyla-sahin-usta-8.jpg

leyla-sahin-usta-9.jpg

leyla-sahin-usta-10.jpg

leyla-sahin-usta-11.jpg

 

•SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ